Ya S?zlerin Akl?mda, Ya Da Akl?m Ad?nda, Ya Hayalin Kar??mda, Ya Da Sesin Kula??mda, Ya Ben ??ld?r?yorum, Ya da ?ok ?zl?yorum, Ya ?zlemek ?ok G?zel, Yada ?zlenen ?ok ?ZEL...

Ne zaman gelirsen gel,ba??ma ta? olursun. Sen benim eski de?il , eskimeyen DOSTUMSUN...

Sanal d?nya diyorlar buraya,u?rad?m ge?tim. Bekledi?im ufak bir telefon g?r??mesiydi, art?k ondanda vazge?tim.Gideceksen git yolun a??k olsun, g?zlerinde y?re?inde huzur bulmu?tum al istemem o da senin olsun.

Seviyorum seni ?l?ms?z bir a?k ile, b?t?n kalbim hayat?m seninle, ?lecek dahi olsam bu kalp ile son nefesimde hayk?raca??m seni seviyorum diye..

Hayat?n en g?zel an? her?eyden vazge?ti?iniz zaman Sizi hayata ba?l?yan biri oldu?unu d???nd???n?z and?r...

Ben senin ne yarin nede can?n ben senin ne sevdi?in ne bahar?n ben senin belki umrunda de?ilim ama sen benim sen benim nefesimsin

Seni dar a?ac?ndaki bir mahkumun ,hayat? sevdi?i kadar seviyorum...

Herzaman do?ru s?yle,ne dedi?ini hat?rlamak zorunda kalmazs?n.

?nsan t?rman?rken da??n kafa tutmas?na raz? olmal?d?r.

Kristalin bedelini g?ze almayan,onunla oynamas?n.

Hissizler, Hareketsizler yol alamazlar, Uyuyanlar hedefe ula?amazlar, hele azmini iradesini yitirenler asla uzun zaman ayakta kalamazlar.

A?k g?nah olmayacak kadar masum, k?le olmayacak kadar ?zg?r, unutulmayacak kadar derin, umulmayacak kadar yak?n, tek ba??na ya?anmayacak kadar tak?md?r...

A?k?n zehir olsa i?mezsem, yolun ?l?m olsa d?nersem, senin i?in bu candan vazge?mezsem namerdim.

Y?re?imin ta i?inde bir ate? yanar.. Yanmayan yer kalmam?? s?nd?rsen ne yazar.. Ta?a topra?a seni yazd? bu eller.. Ah sevmenin de?eri bir bilseler

Sen benim ruhsatl? sevdam ben senin sevda ke?in seni sevmek ya?amaksa ben hi? ?lmedim