09-04-2007, Saat: 08:08 PM
09-05-2007, Saat: 05:43 PM
ben 4. sınıftayken bi ara kardeşim beni rahat bırakmıyordu yaptığım bi şeye engel oluyordu.ben de bi tane bebeğim var büyük bi bebek o bebeği beni rahat bıraksın die soydurup ona verdim ve odasına yolladım sonra ne olduğunu bilmiyorum... e ne de olsa küçük çocuk yani ilginç gelmiştir...şimdi düşünüyorum da bu olay ve diğerlerini,kardeşime hiç ii örnek olmamışım ben yaa kahretsinn...
09-05-2007, Saat: 05:54 PM
Bİ aBLA OLARAK HİC İYİ ORNEK OLMAMISSIN AMA pAYLASIMIN ICIN SAOL////
BU ARADA İMZANADA.. aNNE BEN MANYAK OLDUM YERINE... ANNE BEN C(H)ATLAq OLDUM DESEN daha ii olmazmı :d
BU ARADA İMZANADA.. aNNE BEN MANYAK OLDUM YERINE... ANNE BEN C(H)ATLAq OLDUM DESEN daha ii olmazmı :d
09-05-2007, Saat: 06:01 PM
ewt ben de biliyorum ii örnek olmadığımı ama o zamanki kafayla yaptık işte ne yapalım..
C(h)atlak olduğumu biliyolar zaten manyak dedik birz farklı olsun die ama sonuçta ikisi de kafadan sorunlu deil mi yanii...
C(h)atlak olduğumu biliyolar zaten manyak dedik birz farklı olsun die ama sonuçta ikisi de kafadan sorunlu deil mi yanii...
09-06-2007, Saat: 05:24 PM
hehehehehe süperr hehe bende evin enn küçüğüydüm herşey benim üstümde denenirdi
kolum kırıldı alçıya aldırmaya ojelerle gittim doktor tuhaf bakmıştı ellerimde hep bıçak izleri var ablamlar saolsun şimdide diyolar neden böylesin sülalede kimse senin gibi değil diyolar sizce neden ben böyleyim? :d
kolum kırıldı alçıya aldırmaya ojelerle gittim doktor tuhaf bakmıştı ellerimde hep bıçak izleri var ablamlar saolsun şimdide diyolar neden böylesin sülalede kimse senin gibi değil diyolar sizce neden ben böyleyim? :d
blue_belial
09-06-2007, Saat: 05:36 PM
Aynur dıye bı kız vardı, bızım eskı evın arka bahcesınde habıre opusuyoduk
bıgun yıne ıs ustundeyken, kızın kardesı geldı, ama tabı o bızden daha ufak
ablaaa? dedı kımseye solemesın dıye 3-4 gun boyunca butun harclıgımla ona bakkaldan bıseyler almıstım ama yınede solemıstı serefsız annesıne
bıgun yıne ıs ustundeyken, kızın kardesı geldı, ama tabı o bızden daha ufak
ablaaa? dedı kımseye solemesın dıye 3-4 gun boyunca butun harclıgımla ona bakkaldan bıseyler almıstım ama yınede solemıstı serefsız annesıne
09-06-2007, Saat: 06:12 PM
hahahahhahhahhahahah süpermiş ama hahahahahahah