:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: HEr şey cimbom için
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
özür dileyerek Konuyu duzeltiyorum Ah kolera Ah imzana bak ve kolera yerıne #$3R$3RI# yı koy tmm mı ( bu arada benm neler yapabılecegımı anlamıssındır )
imzami oku yeter !!!! Big GrinBig Grin
Kardeşim resim yeteneğini saçmalamadan kullansan daha iyi olur...(resim değişmeden önceki yorumum)
kolera bende susuyorum canım ama bu şaka pek hoş değil ya
alaycı değilde daha yararlı paylaşımlar daha iyi olmaz mı?
şşt cimbomu ne hale dşürmüşsünüz beaSad
aaa yeni bişi öğrendim +rep atıldığı gibi geride alınabiliniyomuş bu çok güzel bişey (resim değişmeden önceki yorumum)
hehe Big Grin kardesler resim size deil kolera ya fener bahce ıcın yaptıgım resıme bıraz konustuda o yuzden kusura bakmayın da bu resımı bende ypmak ıstemedım.. ama bır ders vermek ıstdm vede ben kendım ders aldım Sad kusura bakmayın
ÖNEMLİ DİİL CNM AMA UNUTMA BİZDE CİMBOMLUYUZ
KEŞKE ÖZEL OLARAK YOLLASAYDIN :d
#$3R$3RI# Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehe Big Grin kardesler resim size deil kolera ya fener bahce ıcın yaptıgım resıme bıraz konustuda o yuzden kusura bakmayın da bu resımı bende ypmak ıstemedım.. ama bır ders vermek ıstdm vede ben kendım ders aldım Sad kusura bakmayın

Euheueue Big Grin ohh ohh ii oLdu snaaaaa :yikildim:
#$3R$3RI# Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehe Big Grin kardesler resim size deil kolera ya fener bahce ıcın yaptıgım resıme bıraz konustuda o yuzden kusura bakmayın da bu resımı bende ypmak ıstemedım.. ama bır ders vermek ıstdm vede ben kendım ders aldım Sad kusura bakmayın

tmm yaw Big Grin
surat asmaSad):
sadece uyaralım dedik Big Grin
bir daha yapmazsın olur biter Big Grin
başkaları gibi ısrar etme kafiidir Big Grin
Sayfalar: 1 2 3