09-11-2007, Saat: 06:41 PM
tanjuuuuuuuu elımde merdane beklıom senı cbk gelnie beklıon dıe sorma ıcımden döfmek geldı senınerdesinnnnnn?(esraa)
tanjuuuuuuuuu
burdayım askımnoldu noldu hırsızmı gırdı hoff noldu cnm eymın sen ıh ıh ben sımdı o hırsızı tokatlayım gel bakım senı gıdı gıdı hıysız(tanju)
cok fena asık oldum şudeeeeeveymıolar kızı bana.. neim eksık hı söle hı(canat)
sude bnm gösleyim o kızın gösleyınden daha güsel bı keye bakkkkkk göydünmü göydünmü bakkk yaklas hıh(canat)
dogustan fenerlıyım bea nabeyyy forum görün ıste fener askını mertım yakısıklıyam sarı lacıvert tutkunıyam(mert)
sunuda cektımmı taamdır artık bişi yapamasyasasın kötülük zuhaaaa serseri
izin almadan yapmak ıstemedım oyusden herkesı koymadım sersiden ızın almadım ama affet sersi
hoff zate ıste calısıom bıde ev ıslerı bıtmek bılmıo bu elemı takılıodu ayagamı elıme sıgmıo ayaga sanırım hofff kafam karıstı aslında bılodum hoffff(siboşum)koptum
gencım güselım sızı üserim üstelık güsel sırıtırım hıh(leylamızzz)))
hıh havamı atıosun bende yaparım aynısını(sibelll)
gel buraya senı gadesıme götüytücem o sefer böle selerı(mert)yok acaba götürmeyıp kesıp yesekmıarkılerle hoff yanındada bıra yemede yanında keyıf cat
şude taam vasgectım ugrasmıcam senle canı kız cıkart nen benı pişioyum eyvahhh ölüomuyum ne burası cok sıcak oldu yoksa yerım cennet deılmı nan sudee cıkar bıras ıyılık yapıp tekrar sok(canat)
açim diorum açççç catalın tersı daha lezzetlı oluo ılk ordan baslıyım hımss bölede yıyemıomkı alala(ben)seee:yikildim:
böle daha iyi oldu sanırım taam sımdı cek kardesım efet cek hıh oldu sok olucak herks gencım güselım pozun alasını verırım(öle biri işte):