09-14-2007, Saat: 03:56 PM
Saatimi gidişine ayarladım.. Sanki hiç gitmemişsin gibi.. Gidişinden sonra bir an bile geçmemiş gibi..
Sensiz zamanlarda boşluklardayım.. Kaybolmuşum.. Düşüyorum sürekli..
Gidişini izlemekte mi vardı ardından.. Hani hayallerimiz.. Hani düşlerimiz.. Hani yaşayacaklarımız vardı.. Hani hep biz vardık.. Ve hep biz olacaktık..
Click this bar to view the full image.
Hani bahçeli küçük bir evimiz olacaktı.. İçinde ' ßiz ' olduğumuz..
Hani aşkımızın en değerli hediyesini tadacaktık.. Sen anne ben baba olacaktım...
Konussana sevdiğim.. Ve söyle bana..
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 490x490 and weights 61KB.
Kim ısıtacak seni soğuk ve yanlız gecelerde.. ?
ßir damlasına bile kıyamadığım gözyaslarını kim silecek.. ?
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 640x525 and weights 149KB.
Kim güldürecek yüzünü.. Gülüşüne ömrünü adayarak..
Sen şimdi tüm sorulardan habersiz, yaşamaktasın kabuğunda..
ßen ise sana soramadığım sorular.. Ve kalbimde sevdanla gidiyorum uzaklara.. ßilmiyorum yolum nereye..
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 640x582 and weights 196KB.
ßelki sonuma yolculuğum.. ßelki yeni umutlara.. Her zaman içimde hiç bitmeyecek sevdanla.. Hoşçakal Sevdiğim...
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 510x510 and weights 86KB.
Elveda..
Sensiz zamanlarda boşluklardayım.. Kaybolmuşum.. Düşüyorum sürekli..
Gidişini izlemekte mi vardı ardından.. Hani hayallerimiz.. Hani düşlerimiz.. Hani yaşayacaklarımız vardı.. Hani hep biz vardık.. Ve hep biz olacaktık..
Hani bahçeli küçük bir evimiz olacaktı.. İçinde ' ßiz ' olduğumuz..
Hani aşkımızın en değerli hediyesini tadacaktık.. Sen anne ben baba olacaktım...
Konussana sevdiğim.. Ve söyle bana..
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 490x490 and weights 61KB.
Kim ısıtacak seni soğuk ve yanlız gecelerde.. ?
ßir damlasına bile kıyamadığım gözyaslarını kim silecek.. ?
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 640x525 and weights 149KB.
Kim güldürecek yüzünü.. Gülüşüne ömrünü adayarak..
Sen şimdi tüm sorulardan habersiz, yaşamaktasın kabuğunda..
ßen ise sana soramadığım sorular.. Ve kalbimde sevdanla gidiyorum uzaklara.. ßilmiyorum yolum nereye..
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 640x582 and weights 196KB.
ßelki sonuma yolculuğum.. ßelki yeni umutlara.. Her zaman içimde hiç bitmeyecek sevdanla.. Hoşçakal Sevdiğim...
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 510x510 and weights 86KB.
Elveda..