10-04-2007, Saat: 10:12 PM
MALZEMESİ
2 adet kuzu kol
1 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı kekik
1 yemek kaşığı tuz
1 yemek kaşığı karabiber
1 yemek kaşığı tereyağ
TARİF
2 adet kuzu kolunu, 8 adet iri parçaya bölüp birbirinden ayırmadan yıkayın, güvecin içerisine yerleştirin. İçine bir kaşık margarin, tuz ve karabiber atıp etler suyunu çekene kadar kısık ateşte 30 dakika pişirin. Güvecin içerisinde, iki tarafını çevirerek kontrol edin. Etler nar gibi kızarınca üzerine unu, tuz serper gibi serpin. Kekiği ilave edin. Üzerini örtecek kadar su koyup 1 saat kısık ateşte güvecin kapağını açmadan pişirin. Sıcak servis yapın.
2 adet kuzu kol
1 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı kekik
1 yemek kaşığı tuz
1 yemek kaşığı karabiber
1 yemek kaşığı tereyağ
TARİF
2 adet kuzu kolunu, 8 adet iri parçaya bölüp birbirinden ayırmadan yıkayın, güvecin içerisine yerleştirin. İçine bir kaşık margarin, tuz ve karabiber atıp etler suyunu çekene kadar kısık ateşte 30 dakika pişirin. Güvecin içerisinde, iki tarafını çevirerek kontrol edin. Etler nar gibi kızarınca üzerine unu, tuz serper gibi serpin. Kekiği ilave edin. Üzerini örtecek kadar su koyup 1 saat kısık ateşte güvecin kapağını açmadan pişirin. Sıcak servis yapın.