:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: bebek nasıL yapıLır
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Bebek yapmak için anne bir yumurtanın üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayı kırar"
(Abby, 6 yaşında)

"Ben asla bebek yapmicam... Babam dedi ki bebek beklerken kadınlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyormuş"
(Marie-Ann, 9 yaşında)

"Bir kadınla bir erkek yatağa girdikleri zaman, ikisinden birinin bebeği olacak demektir"
(Paul, 6 yaşında)

"Bebek annemizin içinden çıkar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek, doktoru ısırmıştır"
(Edward, 6 yaşında)

"Bebek yapmak için, bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir"
(Shelley, 7 yaşında)

"Karşımızdaki evdeki adamın karnında bebek var ama bir türlü dışarı çıkamıyor"
(Alistair, 9 yaşında)

"Bebek yapmak için önce aşık olursun, evlenirsin... veya bunlara gerek de yok aslında..."
(Peter, 9 yaşında)

"Bebek yapmak için uygun zamanı kollamak lazım, evde misafir olmaması lazım"
(Lyn, 9 yaşında)

"Ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım"
(Francis, 7 yaşında)

"Kediyseniz bebek yapmanız daha kolaydır"
(Paulette, 6 yaşında).

Big GrinBig Grin
çocuklar doğru söylemiş Big Grin Big Grin
Big GrinBig Grin ßiLemeyis artık doqrumu deqiLmi
Kedidir kediBig Grin çocuklar ya onlarda olunca insanın daha çok gülesi geliyor.Teşekkürler Esra...
"Bebek yapmak için önce aşık olursun, evlenirsin... veya bunlara gerek de yok aslında..."
(Peter, 9 yaşında)

yenı nesılın bebek foprmulu :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kedidir kediBig Grin çocuklar ya onlarda olunca insanın daha çok gülesi geliyor.Teşekkürler Esra...
Big Grin ewt çocuktan aL haßeri qißi Big Grin ßn tşk ederim
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:"Bebek yapmak için önce aşık olursun, evlenirsin... veya bunlara gerek de yok aslında..."
(Peter, 9 yaşında)

yenı nesılın bebek foprmulu :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
:yikildim: iLerLeyen zamanLarda çocukLardan akıL aLcas
Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big GrinBig Grin ßiLemeyis artık doqrumu deqiLmi

çocuklar sölüyorsa doğrudur Big Grin
ehehe Big Grin ßu dewirde ßaßana ßiLe qüvenmicen derLEr
bak ne güzel dedin derler dilin kemiği yok derler tabi Big Grin
Sayfalar: 1 2