10-11-2007, Saat: 11:50 PM
Şuan Kayseri ye 150 km uzak bir köydeyim... Burada Hiç market denen bir yer yok ne yapacağımı şaşırdım kontör lazım bulamıyorum.. Utanmasam Numaramı şuraya yazıp sizden kontör dilenecem varya Valla çıldıracağım.. Acınacak Halime Gülüyorum.. Zoruma Gidiyoorrr zorumaaaa Ne yapacam bilmiyorum off off..
Şimdi şöyle oluyor size kısaca hayat hikaye mi anlatayım Ama Gülmeyin NOLUR..
[SIZE=3]Aslında işin aslı bizim arkadaş buraya gel dedi.. bİZİM ora dediğim yer Arkadaşın Köyleri Sonra bende atladım otobüse gittim.. Gülmeyin Emi Arkadaşlar Nolur miley17: Vardım köye arkadaş yok bana şaka yapmış DELİ herif
bende burda kaldım napacam anne Anne ANNEEEEE Annemi İstiyom ben Dedim ki cafenin sahibine böyle böyle durumu anlattım bi arama yapayım dedim kapalı diyolar ( Kısnıklar )
Neyse Artık kaderimizde Bu da varmış offf bende de ne kader varmış Gelde Gülme Buna:yikildim:
Şimdi ben yayan turizme başlayım en iyisi sabaha anca giderim..
Şimdiden Bayramınız Mübarek Olsun..
[SIZE=2][SIZE=3]Yürü Yürü Bitmez Bu Yol (HoşÇakalın) [SIZE=2]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Şimdi şöyle oluyor size kısaca hayat hikaye mi anlatayım Ama Gülmeyin NOLUR..
[SIZE=3]Aslında işin aslı bizim arkadaş buraya gel dedi.. bİZİM ora dediğim yer Arkadaşın Köyleri Sonra bende atladım otobüse gittim.. Gülmeyin Emi Arkadaşlar Nolur miley17: Vardım köye arkadaş yok bana şaka yapmış DELİ herif
bende burda kaldım napacam anne Anne ANNEEEEE Annemi İstiyom ben Dedim ki cafenin sahibine böyle böyle durumu anlattım bi arama yapayım dedim kapalı diyolar ( Kısnıklar )
Neyse Artık kaderimizde Bu da varmış offf bende de ne kader varmış Gelde Gülme Buna:yikildim:
Şimdi ben yayan turizme başlayım en iyisi sabaha anca giderim..
Şimdiden Bayramınız Mübarek Olsun..
[SIZE=2][SIZE=3]Yürü Yürü Bitmez Bu Yol (HoşÇakalın) [SIZE=2]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]