09-11-2006, Saat: 05:56 PM
Paz?l? kuzu kapama
Paz?l? kuzu kapama
KA? K???L?K: 4
HAZIRLAMA S?RES?: 15 dk
P??ME S?RES?: 45 dk
Malzemeler:
6 par?a kemikli kuzu eti
4-5 sap taze so?an
4 paz? yapra??
2-3 di? sar?msak
45 gr tereya??
1 su barda?? su
Tuz
Haz?rlan???:
* Tavada tereya??n? eritin. Etleri ekleyip ?evirerek hafif k?zart?n ve yayvan bir tencereye al?n.
* So?anlar?n ye?il saplar?n? k?y?p tereya??nda hafif soteleyin. Paz? yapraklar?n? iri iri do?ray?n. So?an ve paz?lar? etlerin ?zerine yay?n.
* Sar?msaklar? soyup ikiye kesin ve etlerin ?zerine serpi?tirin. Suya bir miktar tuz ekleyip kar??t?r?n ve tepsiye ilave edin. Kapa?? kapal? olarak 45 dakika pi?irin. S?cak olarak servis yap?n.
yazan:busemm
afiyet olsun
Paz?l? kuzu kapama
KA? K???L?K: 4
HAZIRLAMA S?RES?: 15 dk
P??ME S?RES?: 45 dk
Malzemeler:
6 par?a kemikli kuzu eti
4-5 sap taze so?an
4 paz? yapra??
2-3 di? sar?msak
45 gr tereya??
1 su barda?? su
Tuz
Haz?rlan???:
* Tavada tereya??n? eritin. Etleri ekleyip ?evirerek hafif k?zart?n ve yayvan bir tencereye al?n.
* So?anlar?n ye?il saplar?n? k?y?p tereya??nda hafif soteleyin. Paz? yapraklar?n? iri iri do?ray?n. So?an ve paz?lar? etlerin ?zerine yay?n.
* Sar?msaklar? soyup ikiye kesin ve etlerin ?zerine serpi?tirin. Suya bir miktar tuz ekleyip kar??t?r?n ve tepsiye ilave edin. Kapa?? kapal? olarak 45 dakika pi?irin. S?cak olarak servis yap?n.
yazan:busemm
afiyet olsun