10-20-2007, Saat: 09:09 PM
Feryat ediyorum herşeye bu gece......
Özlemin içimde bi aleve öyle özlendin ki kalbimde artık kalbim dayanamıyo bu özleme......
Hasrettin bi bıçak gibi saplanıyo nerdesin nerdesin be GÜLÜM!!1
Öyle çok özledim ki sesini,yüzünüü herşeyi çok özledimm en çokta melek yüzündeki o masum gülümsemeyi özledimm......
Herşeyim hayatımdaki en deger verdigim melegim nerdesin sen nerde benden uzak bi yerdesin ama kalbin bende buraya geldiign gün kalbinide bırakıp gittin ama benim kalbimi götürdün sen en güzel yerinde saklı biliyorum....
Feryat ediyorum çünkü artık özlemim sıgmıyo içime taşıyamıyorum resimlerinle avunuyorum hayalin hep yanımdaa ÖZLEDİM SENİ ÖZLEDİM.....
Aslında bu bi feryat degil sadece içimdeki özlemden bi ses özlendin hemde çok özledin masum gülüşlüm herşeyim......Sen bu kalpte hep özel hep özlenensin .....
Şimdi napıyosun acaba yine o tatlı gülümsemenle herkeze umut mutluluk mu veriyosun herşeyim benden uzakta bi şehirdesin ama hep benimlesin yüregim özledi seni ama olsun özlesemde biliyorum ki bende özlendimm biliyorum bende seviliyorum ve biliyorum ki hep sevilecegimm.......
Özledim senii özledimmm içimdeki özlemi durmak istemiyorum sadece nerdesin bilmek istiyorum özledim özledim işte senii....bende özlendim biliyorum ama BEN DAHA ÇOK ÖZLEDİMMM......
.............."Özledim beee hemde çookkk nerdesiniz nerdeee".......
Unutmayın kalbimde özleminiz hayaliniz yanımda sizi hep özlicem özlenlerimmm ÖZLEDİM SİZİ........
[url=javascript:history.back()][/url]
.....ÇiLeK.....