:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: A?layan Kek :( sak?n aglamay?n yediginiz zaman
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
A?LAYAN KEK
kafa-malzeme.jpg 1 ?orba ka???? un
kafa-malzeme.jpg sosu i?in:
kafa-malzeme.jpg 2 su barda?? s?t
kafa-malzeme.jpg 1 paket krem?anti
kafa-malzeme.jpg kremas? i?in:
kafa-malzeme.jpg 1 paket kabartma tozu
kafa-malzeme.jpg 1,5 ?orba ka???? kakao
kafa-malzeme.jpg 3 su barda?? un
kafa-malzeme.jpg 3 su barda?? ?eker
kafa-malzeme.jpg 2 ?orba ka???? s?t
kafa-malzeme.jpg 4 yumurta
kafa-malzeme.jpg 1 su barda?? s?t
kafa-malzeme.jpg 1 ?orba ka???? kakao
kafa-malzeme.jpg 1 su barda?? su
</B>yapilisi_comlekp.jpg Yap?l??? Kek i?in ?nce yumurta ile ?ekeri ??rp?n. Bu kar???ma 2 ?orba ka???? s?t? ve kakaoyu da ilave edin. Biraz daha ??rpt?ktan sonra unu koyup tekrar ??rp?n. En son kabartma tozunu koyup g?zelce ??rp?n.

Ya?lad???n?z tepsiye bo?alt?n. 175 derecede ?s?t?lm?? f?r?na koyun. 30 dakika sonra f?r?ndan al?n. S?cak kekin ?st?ne 2 su barda?? s?t? bo?alt?n. S?t? bo?alt?rken her yere e?it da??lmas?n? sa?lay?n. Daha sonra so?umaya b?rak?n. Kek so?uduktan sonra ?nceden haz?rlad???n?z krem?antiyi ?zerine s?r?n.

Sosu i?in malzemelerin hepsini koyup kar??t?rarak pi?irin. Kaynad?ktan sonra ocaktan al?n ve so?umaya b?rak?n. So?uduktan sonra kekin ?st?ne bo?alt?n. Buzdolab?nda biraz beklettikten sonra servis yapabilirsiniz.

not: bu keki yed?g?n?z zaman sak?n g?zya?? d?kmey?n sonra kek cok uzulur ve cok aglar Sad Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile