11-20-2007, Saat: 09:47 PM
Hani o sevenleri ayıran tren yolu...
Hani o raylar, işte o rayların üzerinde yürüyorum...
Birbirini takip eden iki ayak üzerinde; evet biraz sarhoş biraz içmiş olabilirim.
Benim gönlüm şaşırmış yolunu, ayaklarım mı şaşırmasın?
Hani dedim ya sevenleri ayıran... Bu gün biri daha gitti bu raylar üzerinden uzaklara.
Hiç anlayamadım sanki yıldızlar bana inat parlıyor. Gitti yıldızlar girtttiiiiii.....
Parlamayın, aydınlatmayın geceyi, ben üzülürken diğer sevenlere umut vermeyin.. Başkası da terkedilince benim gibi size bakipta içmesin..
Giden gitti. "Ya kalan"? BEN.
Neden kalan. Neden giden değil de kalan.
Neden giden hep susar da kalan olur ıslak bakan, hıçkıran, içen, sarhoş olan.
Acaba herzaman kalan: sevdiğinden midir, yoksa gitmeye cesaret edemeyen midir?
Ben neyim? ben hangisiyim? Sırf fetişist bir duygu için acıyı tercih eden mi, seven mi, yoksa cesaret edemeyen yani korkan mı?
Cevabı bulamıyorum galiba çok içtiğimden olsa gerek.
Ama ne olursa olsun ben kalan o giden...
BEN SEVEN O TERKEDEN.....
asi_ve_mai
Hani o raylar, işte o rayların üzerinde yürüyorum...
Birbirini takip eden iki ayak üzerinde; evet biraz sarhoş biraz içmiş olabilirim.
Benim gönlüm şaşırmış yolunu, ayaklarım mı şaşırmasın?
Hani dedim ya sevenleri ayıran... Bu gün biri daha gitti bu raylar üzerinden uzaklara.
Hiç anlayamadım sanki yıldızlar bana inat parlıyor. Gitti yıldızlar girtttiiiiii.....
Parlamayın, aydınlatmayın geceyi, ben üzülürken diğer sevenlere umut vermeyin.. Başkası da terkedilince benim gibi size bakipta içmesin..
Giden gitti. "Ya kalan"? BEN.
Neden kalan. Neden giden değil de kalan.
Neden giden hep susar da kalan olur ıslak bakan, hıçkıran, içen, sarhoş olan.
Acaba herzaman kalan: sevdiğinden midir, yoksa gitmeye cesaret edemeyen midir?
Ben neyim? ben hangisiyim? Sırf fetişist bir duygu için acıyı tercih eden mi, seven mi, yoksa cesaret edemeyen yani korkan mı?
Cevabı bulamıyorum galiba çok içtiğimden olsa gerek.
Ama ne olursa olsun ben kalan o giden...
BEN SEVEN O TERKEDEN.....
asi_ve_mai