rak?m? yudumlarken
bo?aza kar??
ge?er gemiler
ge?er y?re?imden sanki,
sanki seni
seni ta??r uzaklara
dalgalar?nda denizin
seni g?r?r?m savrulurken
savrulurken kanatlar?nda r?zgar?n
usul usul yudumlar?m seni gecede
biryerlerdesin bilirim
gelecek
sileceksin g?zya?lar?m?
saracaks?n kollar?na
ben seni bekliyorum
kadehim bitmeden gel
?i?eyi bekleme ne olur.......
ewet eğer birini bekliyosan bu şiire çok güsel yorumlar yazabilirsin ama birisini beklemiyosan hiçbişey yazamassın benim gibi sadece çook ama çook güselmiş dersin sonrada iç geçirirsin keşke birisini bekleyebilecek kadarda olsa sewseydim we bu sewgimi haketseydi die...yüreğine sağlık dersin aynenn benim gibi eğer bu durumdaysan....
Bazen Beklememek Dah İyİdİr Beklemek Beklenen GÜzel OldukÇa Çok Keyİf Verİr HerŞeyİyle
Ben TeŞekkÜr Ederİm Kankİ Yazmadan Gİdemedİm
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bazen Beklememek Dah ?y?d?r Beklemek Beklenen G?zel Olduk?a ?ok Key?f Ver?r Her?ey?yle
ewet i?te y?re?im bunlar? anlatmak istedi.....beklememk b?le olunca g?sel benim i?in g?sel o y?zden ?uan...e?er beklenen insan de?micekse zaen beklenmeye beklemeye l?z?m yoktur...gel demeye gelmesini beklemeye gerek yoktur...ama de?cek birisyle,laikse beklenmeye we bir g?n gelicekse o zmn beklemek ?ok g?zeldir i?te....
CeYceYY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewet i?te y?re?im bunlar? anlatmak istedi.....beklememk b?le olunca g?sel benim i?in g?sel o y?zden ?uan...e?er beklenen insan de?micekse zaen beklenmeye beklemeye l?z?m yoktur...gel demeye gelmesini beklemeye gerek yoktur...ama de?cek birisyle,laikse beklenmeye we bir g?n gelicekse o zmn beklemek ?ok g?zeldir i?te....
O ZAMAN SEN?N ???N Y?REKTEN BEKLEMEYE DE?ECEK B?R?N? D?L?YORUM CANIMCIM
?oooook g?zel olmu? arkada??mmmmmmmmm...
ge? olmadan gel...
y?re?ine sa?l?k
paylasım ııcn saolll guzelmıss