blue_belial
12-10-2007, Saat: 11:40 PM
Yeter ulan!!!
1 haftadır msndekı herkesı (ıstısnasız) engelledım!
kımseyle konusmuyor, kımseye selam vermıyorum. hatta msn bıle acmıyorum!
hadı kız olsak neyse dıcem eklesınde, bu angutlardan kız olanlarda var erkek olanlarda var :S sımdı yıne acım dedım msnı, ıkı kısı daha eklemıs :S
benı bılen bılır, lıstemdekılerın sayısı 10 kısıyı gecmez ama boyle mechul takılan okuzler ekleyınce dellenıyorum ıste!
1 aydır paso benı eklıyo herkes, kım olduklarını sorduklarımda ya hatırlamıyolar, ya o konuyu gec dıyolar, yada bı arkadas ekledı senı dıyolar vb vb vb vbbbbbbbbbbbbb.
eey adresımı ıte kopege, ıpını koparan kasarlara veren mahlukat!
aynen boyle dagıtmaya devam et! sakın vazgecme. ama n .ok yersen ye, sakın bana kendını bellı ettırme. cunku senı farkettıgım o an, 10 yıllık tum gazâbımı sana kusarım!
gel bana kıvırmadan adam gıbı konus, sabahlara kadar konusalım.
allah askına yeter!
1 haftadır msndekı herkesı (ıstısnasız) engelledım!
kımseyle konusmuyor, kımseye selam vermıyorum. hatta msn bıle acmıyorum!
hadı kız olsak neyse dıcem eklesınde, bu angutlardan kız olanlarda var erkek olanlarda var :S sımdı yıne acım dedım msnı, ıkı kısı daha eklemıs :S
benı bılen bılır, lıstemdekılerın sayısı 10 kısıyı gecmez ama boyle mechul takılan okuzler ekleyınce dellenıyorum ıste!
1 aydır paso benı eklıyo herkes, kım olduklarını sorduklarımda ya hatırlamıyolar, ya o konuyu gec dıyolar, yada bı arkadas ekledı senı dıyolar vb vb vb vbbbbbbbbbbbbb.
eey adresımı ıte kopege, ıpını koparan kasarlara veren mahlukat!
aynen boyle dagıtmaya devam et! sakın vazgecme. ama n .ok yersen ye, sakın bana kendını bellı ettırme. cunku senı farkettıgım o an, 10 yıllık tum gazâbımı sana kusarım!
gel bana kıvırmadan adam gıbı konus, sabahlara kadar konusalım.
allah askına yeter!

bencede en ii çözüm yeni adres geçmiş olsun mu diim ne diim bilmiorum valla düzelir inş