:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yeter!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

blue_belial

Yeter ulan!!!
1 haftadır msndekı herkesı (ıstısnasız) engelledım!
kımseyle konusmuyor, kımseye selam vermıyorum. hatta msn bıle acmıyorum!
hadı kız olsak neyse dıcem eklesınde, bu angutlardan kız olanlarda var erkek olanlarda var :S sımdı yıne acım dedım msnı, ıkı kısı daha eklemıs :S
benı bılen bılır, lıstemdekılerın sayısı 10 kısıyı gecmez ama boyle mechul takılan okuzler ekleyınce dellenıyorum ıste!

1 aydır paso benı eklıyo herkes, kım olduklarını sorduklarımda ya hatırlamıyolar, ya o konuyu gec dıyolar, yada bı arkadas ekledı senı dıyolar vb vb vb vbbbbbbbbbbbbb.
eey adresımı ıte kopege, ıpını koparan kasarlara veren mahlukat!
aynen boyle dagıtmaya devam et! sakın vazgecme. ama n .ok yersen ye, sakın bana kendını bellı ettırme. cunku senı farkettıgım o an, 10 yıllık tum gazâbımı sana kusarım!

gel bana kıvırmadan adam gıbı konus, sabahlara kadar konusalım.
allah askına yeter!
bu konuda haklısın benımde basımda aynı dert var nıye boyle yapıyolar anlamıyorum....
Kabul etmessiniz olur biter . Dahası engelle ve sil Smile

blue_belial

tamamda sonu yok ıste. yanı dedıgını yapıyorum zaten ama. kokten bı cozum lazım

blue_belial

Onu yapıcam zatgen aga, bugun baglantıda sorun var dıye yapamadım.
yarın ılk ıs adres degıstırıp, su ankı msndekı kısılerden hıcbırını lısteye eklememek.

eyw Smile
abi allah sabır versin çok kötü bu harbiden it kopuk ekliyo :S
Banada çok oluoo yaa acayip uyuz oluorum çok ii anlıorum senii ama ben direk engelliorum kimse kim dieBig Grin bencede en ii çözüm yeni adres geçmiş olsun mu diim ne diim bilmiorum valla düzelir inşSmile

blue_belial

eyw.
yarın ola hayrola Smile

Iyı geceler herkese
iyi geceler Smile