12-12-2007, Saat: 05:53 PM
ya ben pc başındayım annem odamı bastı ve temizlik yapıyoooooo kapıyı açtı bi baktım silah gibi tutmuş elektrik süpürgesini kalk bakim kalk diyo oturma öyle tülleri as diyo miley13:miley13: temizlik hastası bi annenizin olması çok zor allahım duvar silinirmi ya pis olsun dimi yok ya diyo benden başkası yokki olsun allahım ya
aha madalyalarımı düşürdü :8:8 ...
geçende adidaslarımın ucu pismiş çamaşır suyuyla silmiş renk attı beyazdı sarardı adidas miley22:miley22:
pc nin kamerası silinirmi yaaaa miley13:miley13:miley13:miley13:miley13:
heryer çamaşır suyu kokuyo ben bile ulan esmerim beyazlatmak için yapıyodur beni kesin
temizlik hastası anamı çok seveyom ama beni pc mi madalyalarımı ve ayakkabılarımı bıraksın artık miley13:
şikayet etmiyorum yanlış anlamayın etmemde zaten ama
19 yıldır her pazar biri beni gözetliyo tülleri yıkıyo adamlar yazları bana bakarak kahvaltı yapıyor( arka apartman)
yok kızlar var bakıyolar falan iyide adamlar var onlara kıl oluyorum
beni kurtarın beşiktaş posterini silerken yırttı
uğur dündar bas bizim evide bak temizlik gör...
başınızı ağrıttım annemi çok seviyorummm
aha madalyalarımı düşürdü :8:8 ...
geçende adidaslarımın ucu pismiş çamaşır suyuyla silmiş renk attı beyazdı sarardı adidas miley22:miley22:
pc nin kamerası silinirmi yaaaa miley13:miley13:miley13:miley13:miley13:
heryer çamaşır suyu kokuyo ben bile ulan esmerim beyazlatmak için yapıyodur beni kesin
temizlik hastası anamı çok seveyom ama beni pc mi madalyalarımı ve ayakkabılarımı bıraksın artık miley13:
şikayet etmiyorum yanlış anlamayın etmemde zaten ama
19 yıldır her pazar biri beni gözetliyo tülleri yıkıyo adamlar yazları bana bakarak kahvaltı yapıyor( arka apartman)
yok kızlar var bakıyolar falan iyide adamlar var onlara kıl oluyorum
beni kurtarın beşiktaş posterini silerken yırttı
uğur dündar bas bizim evide bak temizlik gör...
başınızı ağrıttım annemi çok seviyorummm