:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: yuregin olan varsa baksin rakip olsun
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
insanlar1307ko7.jpg
yoq saol ben aLmayım
Laa bunun koLLarı benim kiLom kadardır...Big GrinBig Grin
ıgggggggggg ... iğrenç acep kim bunla evlenmek ister ! =)
eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yoq saol ben aLmay?m
Laa bunun koLLar? benim kiLom kadard?r...Big GrinBig Grin

lem ziya bir kolumu yoksam ikisi birden mi =) e?er ikisi ise yuhhh =)) Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin:Big GrinBig Grin
p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:lem ziya bir kolumu yoksam ikisi birden mi =) e?er ikisi ise yuhhh =)) Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin:Big GrinBig Grin

k?s baqsana ?unun koLLar?na...Big Grin tabiki 2 si...Big Grin
eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:k?s baqsana ?unun koLLar?na...Big Grin tabiki 2 si...Big Grin

la olum yuhh ya sen ka? kilosunn 200 felan Big GrinBig Grin
p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:la olum yuhh ya sen ka? kilosunn 200 felan Big GrinBig Grin

eee yuhh bee g?r g?r yapaL?m dedik ?ld?rd?n bizi...Big GrinBig Grin
Hehehee Bu BİŞİmİ Be Ben Yakinda Kendİ Resmİmİ Koycam Kanka Ben Daha Kasliyim Dİmİ Zuhahahhahaa
eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eee yuhh bee g?r g?r yapaL?m dedik ?ld?rd?n bizi...Big GrinBig Grin

yuhh bencede bende g?rg?r yapam dedimm =) o adam 200 olsa Big GrinBig Grin:Big Grin ohooo yatt??? yatak ??ker lemmm =) sende heee al?nd?n hemen :p damam seni mi k?rcam sen 300 ol :p
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hehehee Bu B???m? Be Ben Yakinda Kend? Resm?m? Koycam Kanka Ben Daha Kasliyim D?m? Zuhahahhahaa

haydeee beahhh sende hee y?lmaz abartma =)
Sayfalar: 1 2