12-16-2007, Saat: 07:44 PM
Kimdir
Kimdir
Bana böylesine Bir mutluluğu tattıran Ve ne inat ki, ne mücadele ki O mutluluğun üzerini örtüp Göstermemek için çaba sarf eden..
Bölük pörçük kalbimin Ve dolu dizgin yüreğimin arkasındaki Zifiri zindan karanlığa Mahkum etmeye çalışan bana..
Verdiği mutluluğu,huzuru Gizlemek ne haddime.. Yalan, söylediğim yalan Yalnız kendime..
Beceremiyorum kalbimle yüreğimin arasındaki Karanlıktan mutluluğu çıkartıp
Bak; işte bu senin eserin demeye Dilim varmıyor her nedense...
Ben sana yüreğimi verdim Belki seni kadar cesur değil
Ben sana ellerimi verdim Belki seni kadar temiz değil
Ufacık bedenine sığdırmaya Çalıştın dostluğumu Hasta kalbinde yaşattın
Bana olan aşkını Dostluk ve aşk arasında Yandın belki Yangınlarına yetişemedim Biliyorum...
Gamzeler oluştuğunda yanaklarında Ben yere göğe sığamadım..!
Süzüldüğü zaman damlalar yanaklarından kahroldum, yok oldum. Her damlada boğuldum..
Biliyorum ufak kız Gönlüne seslenemiyorum ama şunu unutma ufak kız Beynimin en ıssız köşesinde Seni düşünüyorum.. Yüreğimin en dibinde, Seni barındırıyorum.
Ben sana dostluğumu verdim Belki aşkın kadarda güzel değil
Ben sana tüm ömrümü verdim Belki senin kadar değerli değil
Çok fırtınalar yaşandı içinde Kimlerle savaştın, kimlerle çetince İt, çakal düştü peşimize, Kendine attın ateşe Göğsünü gere gere Ne hüsranlardan çıktın Beni düşüne düşüne..
Biliyorum ufak kız Seni senden bile alıp Uzaklara götüren günleri geceleri Biliyorum..
Ben sana nefesimi verdim Belki gözlerin kadar anlamlı değil
Ben sana yüreğimi verdim Belki senin kadar cesur değil
Evet ufak kız şunu unutma Ben bir senin yanında Nefes alıyorum...
[ses]http://download2.clubturk.com/yerli/rafet_el_roman/rafet_el_roman-seni_seviyorum.mp3[/ses]
Seni SeviYorum
[SIZE=5]Seni SeviYorum [/SIZE]
Seni SeviYorum
Seni SeviYorum
€ z B e R i m S i n
Kimdir
Bana böylesine Bir mutluluğu tattıran Ve ne inat ki, ne mücadele ki O mutluluğun üzerini örtüp Göstermemek için çaba sarf eden..
Bölük pörçük kalbimin Ve dolu dizgin yüreğimin arkasındaki Zifiri zindan karanlığa Mahkum etmeye çalışan bana..
Verdiği mutluluğu,huzuru Gizlemek ne haddime.. Yalan, söylediğim yalan Yalnız kendime..
Beceremiyorum kalbimle yüreğimin arasındaki Karanlıktan mutluluğu çıkartıp
Bak; işte bu senin eserin demeye Dilim varmıyor her nedense...
Ben sana yüreğimi verdim Belki seni kadar cesur değil
Ben sana ellerimi verdim Belki seni kadar temiz değil
Ufacık bedenine sığdırmaya Çalıştın dostluğumu Hasta kalbinde yaşattın
Bana olan aşkını Dostluk ve aşk arasında Yandın belki Yangınlarına yetişemedim Biliyorum...
Gamzeler oluştuğunda yanaklarında Ben yere göğe sığamadım..!
Süzüldüğü zaman damlalar yanaklarından kahroldum, yok oldum. Her damlada boğuldum..
Biliyorum ufak kız Gönlüne seslenemiyorum ama şunu unutma ufak kız Beynimin en ıssız köşesinde Seni düşünüyorum.. Yüreğimin en dibinde, Seni barındırıyorum.
Ben sana dostluğumu verdim Belki aşkın kadarda güzel değil
Ben sana tüm ömrümü verdim Belki senin kadar değerli değil
Çok fırtınalar yaşandı içinde Kimlerle savaştın, kimlerle çetince İt, çakal düştü peşimize, Kendine attın ateşe Göğsünü gere gere Ne hüsranlardan çıktın Beni düşüne düşüne..
Biliyorum ufak kız Seni senden bile alıp Uzaklara götüren günleri geceleri Biliyorum..
Ben sana nefesimi verdim Belki gözlerin kadar anlamlı değil
Ben sana yüreğimi verdim Belki senin kadar cesur değil
Evet ufak kız şunu unutma Ben bir senin yanında Nefes alıyorum...
[ses]http://download2.clubturk.com/yerli/rafet_el_roman/rafet_el_roman-seni_seviyorum.mp3[/ses]
Seni SeviYorum
[SIZE=5]Seni SeviYorum [/SIZE]
Seni SeviYorum
Seni SeviYorum
€ z B e R i m S i n