:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bir Maç 0-3'ten 4-3'e Nasıl Getirilir ???
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Tarih : 21 Nisan 2001
Yer : Şükrü Saraçoğlu Stadyumu
Maç : FENERBAHÇE-Gaziantepspor
İlk yarısı 0-3 biten bu maçın ikinci yarısında FENERBAHÇE'miz üst üste attığı 4 golle sahadan 4-3 galip ayrılıp adeta şampiyonluğu birkaç hafta önceden garantiliyordu.Gaziantep ise Kadıköy'e girişin olup çıkışın olmayacağını bu maçta kafasına iyice kazıyordu.
İşte ilk yarısında 0-3'lük mağlubiyetten maç sonunda ise sevinçten hıçkıra hıçkıra ağladığım ve FENERBAHÇE'liliğimle bir kez daha gurur duyduğum FENERBAHÇE-Gaziantep maçı.
Buyrun :

http://www.youtube.com/watch?v=DyEt6IY2d-4

ALINTI!
güzel güzel eski maçlar daha keyifli ya Smile
nasıl 0-3 ten 4-3 e geldi bilmiyosun sanırım aziz yıldırım yöneticilerden birini bir çanta dolusu parayla celal doğan denilen satılmışın yanına gönderdi ve maç o şekil oldu sence bununla gururmu duymalısın yoksa untanç mı???????????
sanırım olayı yakından gördün?

Nerden biliyorsun?

Ayrıca bi mac 3-0'dan kazanılınca şike oluyorsa;

Gs'yide 3-0'dan 4-3 yendik ondada mı şike var?

Video'yu dikkatlice izleseydin takımın 2nci yarıya nasıl hırslı cıktığını,taraftarın nasıl hırs icinde olduğunu görürdün!.

Ayrıca bir dokunmayla yerden kalan Rapaic'in;

son golde kendisine yapılmayan kalmadığı hâlde yine de düşmeyip o hırsla golü nasıl attığını görürdün!

Sallıyorsun bari dereceLi at,

olayları yaşamış gibi anlatma.!
[SIZE="3"]Şike diyince direk akLıma 8-0 lık ankara gs macı aklıma gelıoo Angry

[/SIZE]
ama yapılan birşey yok =)

göz göre göre olduğu hâlde!
nan olum su tarihi eserleri anıp durmaın be..Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
mert sapla bıçağı abi Big Grin sakin olun ya Smile
ben staddaydım maç biterken bütün stad ağlıyodu beee şimdi sen öle diğince sana şunusa söliim
(discovery) Hangi başkan şike yaptığı maçta aağlaR ?=
[yt]rp2UjLiqbSg[/yt]
Bu damı ŞiKe ?
[yt]AsoaQSq5DC4[/yt]
Bu dami şikE ?
[yt]LBBPoyXEOhM[/yt]
BunLaR Para İle DeğiL Sevgi İlE !!!
[yt]n6x7jyFAf7E[/yt]
FenerBahçe Aşkı BunLaR PAra İle YapılMıo !!

Ben:
1 Sagoyu Ezdirmem
2 FenerbahÇeyi ezdirmem
3 Gs Ezerim Big Grin