:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Göz makyajı için farklı efektler (mutlaka Deneyin Pisman Olmicaksiniz)
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
* Gözünüze ilk önce açık gri bir eyeliner çekin. Daha sonra açık mavi bir far alarak gözünüzün iç köşesine ve kaşınızın alt kısmına sürün.

* Gözünüze altın parlaklığı kazandırmak için bronz renkte bir göz farını gözkapağınızın tam üstüne sürün.

* Gözlerinizi daha büyük ve parlak göstermek istiyorsanız bir kat siyah rimelin üzerine bir kat lacivert rimel sürün, bu gözlerinizin beyazını ortaya çıkaracaktır.

* Rimeli kirpiklerinizin en dibinden başlayarak ve yavaşça sürün.

* Gözkapağınızın iç tarafına siyah eyeliner çekerek gözünüzü birkaç kez kırpıştırın. Bu, gözünüzün alt kısmına da yayılıp doğal bir görünüm kazanmasını sağlayacaktır.

* Gözünüzün mükemmel görünmesi için ilk olarak gözkapağınızın üzerine ve gözünüzün iç köşe kısımlarına kapatıcı sürün.

* Kirpiklerinizin uzun görünmesi için rimeli ilk olarak kirpiklerinizin uç kısımlarına sürün, kuruduktan sonra ikinci ve üçüncü katları dipten uca doğru sürün.
Bak bu bilgi için ne kadar tsk etsem azdir su goz makyaji olayina hastayim ya bi turlu yakistiramiom kendime yaptigim makyaji ama artik olucak gibi Wink
:yikildim: birsey degil penbecim naptik kiBig GrinBig GrinBig Grin
bi ben sevemedim şu makyajı Big Grin
herkese serbestttmiiiii....Big Grin
benim için deill kankam canatt içinnnn...Big Grin
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herkese serbestttmiiiii....Big Grin
benim için deill kankam canatt içinnnn...Big Grin
ehahahahahejahhahahah eh be ati abi Big GrinBig Grin
:yikildim: hüzüncicegi neden sevmedin?