:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Fatih Terimden ingiLizce dersi :D
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Ben bu adama bayıLıyorum yhaa,güLdürürken öLdürmeye bire bir

[yt]ChkFtdzDKxs[/yt]
ingilizceyide döver gibi konuşuyı Big GrinBig GrinBig Grin
[COLOR="DarkRed"]Ata demirer e iş çıktı 1 sene takLidini yapar artık Big GrinBig Grin

it's football that's football Big GrinBig GrinBig Grin and one poınt moo Big GrinBig GrinBig Grin [/COLOR]
lannnnnnn hakan bas orada it's football that's football Big GrinBig GrinBig Grin
hahaha Big GrinBig GrinBig Grin abi bi de adam o kadar rahat ki,sanki kırk yıLdır ingiLizce konuşuyor Big Grin itaLyanca biLiyorum diye yutturdu ama bunu yemeyiz Big GrinBig Grin
BeSeBiH-Mask Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hahaha Big GrinBig GrinBig Grin abi bi de adam o kadar rahat ki,sanki kırk yıLdır ingiLizce konuşuyor Big Grin itaLyanca biLiyorum diye yutturdu ama bunu yemeyiz Big GrinBig Grin
bu adam komedi yaaa bi kere suat soyun oyuna gicen demiş suat soyunmuş hazırlanmış arif sen gir demiş Big GrinBig GrinBig Grin suat anlatmıştı konedi yaaa bundan herşey beklenir Big Grin
[COLOR="DarkRed"]Evet biLiyorum onu,hasta abi adam yha Big Grin

İstersen moschine giy,istersen versace ferre
istersen mercedes e bin,istersen ferrariye
istersen tesbih salla,sallamayı bilmesende
Gerizek*lısın fatih terim bu alemde Big GrinBig GrinBig Grin[/COLOR]
BeSeBiH-Mask Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evet biLiyorum onu,hasta abi adam yha Big Grin

İstersen moschine giy,istersen versace ferre
istersen mercedes e bin,istersen ferrariye
istersen tesbih salla,sallamayı bilmesende
Gerizek*lısın fatih terim bu alemde Big GrinBig GrinBig Grin
allahtan a yı yazmamışsın yoksa anlaşılırdı Big GrinBig Grin
o benim savunmam Big GrinBig Grin oLur da fatih terim bunLarı okursa,o a hayat kurtarır Big GrinBig Grin gerçi o ingiLiz forumLarında takıLıyormuş Big GrinBig GrinBig Grin
BeSeBiH-Mask Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o benim savunmam Big GrinBig Grin oLur da fatih terim bunLarı okursa,o a hayat kurtarır Big GrinBig Grin gerçi o ingiLiz forumLarında takıLıyormuş Big GrinBig GrinBig Grin
o seni ingilizcesiylen döfer Big GrinBig Grin
Sayfalar: 1 2