01-20-2008, Saat: 12:52 PM
[b][b]MALZEMELER[/b][/b]
[b][b]4 iri patates
4 çorba kaşığı tereyağı
8 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
1 kahve fincanı dilimlenmiş yeşil zeytin
1 kahve fincanı dilimlenmiş siyah zeytin
Rus salatası( küçük bir kavanoz garnitür ve mayonezle hazırlanmış)
Tuz
Ketçap
[b][b][b]Hazırlanışı:[/b][/b][/b]
4 çorba kaşığı tereyağı
8 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
1 kahve fincanı dilimlenmiş yeşil zeytin
1 kahve fincanı dilimlenmiş siyah zeytin
Rus salatası( küçük bir kavanoz garnitür ve mayonezle hazırlanmış)
Tuz
Ketçap
[b][b][b]Hazırlanışı:[/b][/b][/b]
Patatesleri yıkayıp kurulayın. İnce bir şişle herbirinin üzerine delikler açın. Ayrı ayrı alüminyum folyaya sarıp önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında 1 saat pişirin.
Patatesleri fırından çıkarıp folyoları açın. Patateslerin üzerini bıçakla kesip iki yana açın. Herbirine birer çorba kaşığı tereyağı ekleyip tuz serpin ve bıçağın ucuyla iyice karıştırarak yedirin.
Kaşar peyniri, dilimlenmiş siyah zeytin, dilimlenmiş yeşil zeytin. Rus salatasını patateslerin üzerine paylaşıtırıp, isteğe bağlı olarak ketçapla hemen servis yapın.
Afiyet olsun.[/b][/b]
Patatesleri fırından çıkarıp folyoları açın. Patateslerin üzerini bıçakla kesip iki yana açın. Herbirine birer çorba kaşığı tereyağı ekleyip tuz serpin ve bıçağın ucuyla iyice karıştırarak yedirin.
Kaşar peyniri, dilimlenmiş siyah zeytin, dilimlenmiş yeşil zeytin. Rus salatasını patateslerin üzerine paylaşıtırıp, isteğe bağlı olarak ketçapla hemen servis yapın.
Afiyet olsun.[/b][/b]
[b]Farklı malzemeler:[/b]
[b]Sosisleri küçük küpler halinde doğrayın. Tavada sıvıyağı ısıtıp sosisleri kavurun. Domates püresini ekleyip 1-2 dakika pişirin. [/b]
[b]Konserve mısır.
Sotelenmiş mantar
Acıka v.b. bir çok damağınıza uygun lezzetle hazırlayabilirsiniz.[/b]
[b]Konserve mısır.
Sotelenmiş mantar
Acıka v.b. bir çok damağınıza uygun lezzetle hazırlayabilirsiniz.[/b]