Birgün Beni Nasıl Paslı Bir Makasla Nasıl Derinden Budayıp Gittiğini Farkettim… Yenibir Filiz Veremeyecekkadar Derindi Kesip Attıkların Sensizlikle Oluşmuş Hastalığıma Senin Bile Çare Olamayacağını
[SIZE=3]Benim İçin Çok Gecikildiğini Anladım….[/SIZE]
çok özür dilerim sana dokunduğum için çok özüe dilerim gözerimin gözleine baktığı için çok ama çok özür dilerim seni insan sınıfına koyupta sevdiğim için
[SIZE=6]Acı akan gözyaşım olmuş..[/SIZE] Mutsuzluklarla dolu hayatımda, [SIZE=6]Çağlayan olmuş akıyor.. Hüzündür yine gecenin adı Ne yıldızlarda teselli var, Ne rûzgârda merhamet kaldı. Yalnızlığımla yine başbaşa Beklemekteyim zamanın beni bulmasını. Ama, acımasız geçen seneler.. Ölüme yakın aşka geç kaldım.
[/SIZE]
[SIZE=2][b]çok özür dilerim sana dokunduğum için çok özür dilerim gözerimin gözlerine baktığı için çok ama çok özür dilerim seni insan sınıfına koyupta sevdiğim için [/b][/SIZE] Gönlüne duyguna sağlık arkadaşım,hepsi birbirinden güzel..ama bu tam derslik..teşekkürler.
ders Almasini Bilenler Için Bir Gün Pişman Olucaklar Için Biliyorum Tam Derslik Olduğunu Onda Koydum Zaten sağol Yorum Için Beyendiğine Sevindim Okuyan Gözleine Sağlik