02-08-2008, Saat: 12:07 AM
burda bu konuyu görünce yardımcı olursunuz diye bu konuyu açıyorum ya ben eski aşkımı seviyorum ama arasıra nefret ediyorum daha çok nefret:o beni seviyo galiba çok ama çok kıskanıo o benim ilk aşkım: ya bilmiyorum ama hislerim çok beni tav yapmak için çok uraştı seviomuş gibi görünmedim ama onu çok sevdim onun çok ilginç huyları var:Shal davranışları birazcık ormandaki ayıya bnzio ama haklıyım şimdi insan sevdiğine öyle söyler mi dersiniz ama öle yapıo beni küçük çocuklardan bile kıskanıo kendisiyle aynı dersanedeyiz işte biz ayrıldık gibi gibi ayrıldıkda:kiyamam:şincik bn servise bindim çocuun teki bana bulaştı bende bişiler dedim çocuk benden küçüktü benimkide dediki bu serviste kimse kızlara karışamaz dedi ve çocuğa daldı çocuğa iyicene bi dayak attı bende ellerine sağlık sonra ii yaptım dimi aylin dedi bende evet dedim
bu çocuk beni sevio ama ben seviyorum ama geçmişte yaptıklarını düşünüce:yeni bişi öğrendim
bir insana sadece 1 şans verilirmiş ama sadece 1 :kiyamam:acaba o şansı versemmi acaba gerçekten ben onu seviyo muyum kendime söz vermiştim ayrılırken kimseyi sevme olan sana oluyo diye beynim böyle ama kalbim öyle değil karşı koya mıyorum olaylar çok ilginç gerçekleşio bazen ben bile şaşırıyorum şimdi bunları yazdım ve rahatladım kolumda ağrıdı:booama ben herşeyin gırgırında şamatasındayım:arkadaşlar sevmiyosa birşey olmaz diyolar ama ya seviosam:S
bu çocuk beni sevio ama ben seviyorum ama geçmişte yaptıklarını düşünüce:yeni bişi öğrendim
bir insana sadece 1 şans verilirmiş ama sadece 1 :kiyamam:acaba o şansı versemmi acaba gerçekten ben onu seviyo muyum kendime söz vermiştim ayrılırken kimseyi sevme olan sana oluyo diye beynim böyle ama kalbim öyle değil karşı koya mıyorum olaylar çok ilginç gerçekleşio bazen ben bile şaşırıyorum şimdi bunları yazdım ve rahatladım kolumda ağrıdı:booama ben herşeyin gırgırında şamatasındayım:arkadaşlar sevmiyosa birşey olmaz diyolar ama ya seviosam:S