02-13-2008, Saat: 06:01 PM
* Erkekler kadar kendini ciddiye alan ve abartan bir başka yaratık yoktur.
Erkek, televizyonda maça konsantre olmasıyla takımına maç kazandıracağını düşünen tek canlıdır.
* Erkeklere iş yaptırmak için işin içine "tehlike unsuru" katmak gerekir.
"Aman yangın çıkmasın" dediğiniz anda, erkek, mangalın başına geçer.
* Erkek sabahları gazeteyi ilk okuyan olmak ister, ilk siz okursanız "Ben" likleri yara alır.
* Bütün erkekler kirpik kıvırma aletinden ürker, yastığın yanına koysanız tabanca zannediyorlar.
* "İlişkimiz hakkında biraz konuşsak" lafı kadar erkeğin kanının donduran başka cümle yoktur.
* Bütün erkekler kendilerini çok sempatik zanneder, çoğu değildir.
* Bir erkek asla kadınların mayo satın almasının neden bu kadar vakit aldığını kavrayamaz.
* Erkekler kendilerinin de alışverişten nefret ettiklerini bildiklerinden mağazalarda "Erkekler"
bölümü hemen giriş kapısının yanındadır.
* Dört adam yan yana geldiğinde spor konuşur, dört kadın yan yana geldiğinde erkekleri konuşur.
* Bir erkek hiç bir aşk filmini ikinci kez izlemez.
* Kadınlar "Onu gerçekten seviyor muyum, mutlu olur muyum" diye düşünürken erkekler "Bu arabanın 240 bastığı dış görünüşünden de belli oluyordur, değil mi" türü düşüncelere dalarlar.
* Kocanızı tenis maçında yenerseniz akşama sırtını dönerek uyur.
* Erkek sevgilinizi onun kalbini kırmadan terk etmek istiyorsanız "Senden çocuk sahibi olmak istiyorum"
diyerek hedefe kestirmeden ulaşabilirsiniz.
* Erkek her şeyi unutur, kadın her şeyi hatırlar.
* Erkeklere psikanaliz yapması çok daha kolaydır çünkü hiç çıkmadıklarından
çocukluklarına dönmeleri gerekmez.
dip not:forumdaki erkek arkadaşLarım aLınmayın bana
Erkek, televizyonda maça konsantre olmasıyla takımına maç kazandıracağını düşünen tek canlıdır.
* Erkeklere iş yaptırmak için işin içine "tehlike unsuru" katmak gerekir.
"Aman yangın çıkmasın" dediğiniz anda, erkek, mangalın başına geçer.
* Erkek sabahları gazeteyi ilk okuyan olmak ister, ilk siz okursanız "Ben" likleri yara alır.
* Bütün erkekler kirpik kıvırma aletinden ürker, yastığın yanına koysanız tabanca zannediyorlar.
* "İlişkimiz hakkında biraz konuşsak" lafı kadar erkeğin kanının donduran başka cümle yoktur.
* Bütün erkekler kendilerini çok sempatik zanneder, çoğu değildir.
* Bir erkek asla kadınların mayo satın almasının neden bu kadar vakit aldığını kavrayamaz.
* Erkekler kendilerinin de alışverişten nefret ettiklerini bildiklerinden mağazalarda "Erkekler"
bölümü hemen giriş kapısının yanındadır.
* Dört adam yan yana geldiğinde spor konuşur, dört kadın yan yana geldiğinde erkekleri konuşur.
* Bir erkek hiç bir aşk filmini ikinci kez izlemez.
* Kadınlar "Onu gerçekten seviyor muyum, mutlu olur muyum" diye düşünürken erkekler "Bu arabanın 240 bastığı dış görünüşünden de belli oluyordur, değil mi" türü düşüncelere dalarlar.
* Kocanızı tenis maçında yenerseniz akşama sırtını dönerek uyur.
* Erkek sevgilinizi onun kalbini kırmadan terk etmek istiyorsanız "Senden çocuk sahibi olmak istiyorum"
diyerek hedefe kestirmeden ulaşabilirsiniz.
* Erkek her şeyi unutur, kadın her şeyi hatırlar.
* Erkeklere psikanaliz yapması çok daha kolaydır çünkü hiç çıkmadıklarından
çocukluklarına dönmeleri gerekmez.
dip not:forumdaki erkek arkadaşLarım aLınmayın bana