yaa bizim kedilerr süreklii miyavlıyooo çöpte evin önünde mırr mırrr mırrrrr uyutmuyolar yaa kafalarına portakal fırlattım ALLAH günah yazmaz umarım bunlara mart erken vurdu galibaa yaa işim kötüü öff
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:işyeri nasıl bi iş yeri
bizim kediler ağustosta deliriyor bağırıyom mart geçti sizin azgınlığınız geçmedi diye
sizinn kediler kutupları karıştırmışşş bizdee şubatta başlıyoo marttada devam ediyoo sizinkiiler güneyin mevsimlerine göre kuzeydee yaşıyolarr ordada ağustos eylül arasıdıırr
((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sizinn kediler kutupları karıştırmışşş bizdee şubatta başlıyoo marttada devam ediyoo sizinkiiler güneyin mevsimlerine göre kuzeydee yaşıyolarr ordada ağustos eylül arasıdıırr
bizim kediler çok değişik gözlük takan varya aile planlaması yapıyolar bide o avr
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:işyeri nasıl bi iş yeri
bizim kediler ağustosta deliriyor bağırıyom mart geçti sizin azgınlığınız geçmedi diye
Ya sorma iş yerinin bahçesi diyelim suna bırde içerimi alıcaz azgınları
Zaten geçen gün bir baktım dışardan sesler geliyo,camdan dışarı kafamı uzattım noluyo diye,bizim liseli kardeslerımız almıs eline telefonu çekim yapıyolar,ne çekımı yaptıgını siz düşünün yanlarında da kızlar felan ,Maşallah dedim keyifler yerinde hepinizin