02-29-2008, Saat: 01:28 AM
02-29-2008, Saat: 01:30 AM
ne dıyon baba sen sevgı ınsana yapmayacagı seyler yaptırır ne kusuru
02-29-2008, Saat: 01:32 AM
İleri gitmek değil ama bana soracak olursan boş konular açıyosun can askerim...İçinden geçen her duyguyu pişmanlıklarını o an hissettiklerini buraya konu açarak bişey kazanamazsın kardeşim...
Kendini her zaman suçlamaktan vazgeç bence...Ben kız olsam ve senin beni sevdiğini bilsem bu şekilde bir erkekle çıkmazdım bilmem anlatabildim mi ?
Bu söylediklerimi bi düşün...
Kızlar ne ister güçlü delikanlı adam gibi adam bir erkek isterler...
Her defasında ağlayan kendini suçlayan zayıf birini ne yapsınlar öyle değil mi ?
Kendini her zaman suçlamaktan vazgeç bence...Ben kız olsam ve senin beni sevdiğini bilsem bu şekilde bir erkekle çıkmazdım bilmem anlatabildim mi ?
Her defasında ağlayan kendini suçlayan zayıf birini ne yapsınlar öyle değil mi ?
02-29-2008, Saat: 01:40 AM
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İleri gitmek değil ama bana soracak olursan boş konular açıyosun can askerim...İçinden geçen her duyguyu pişmanlıklarını o an hissettiklerini buraya konu açarak bişey kazanamazsın kardeşim...
bunnları iyi düşün can askerimm ve uygula bence karlı çıkarsınn
03-08-2008, Saat: 09:01 PM
aynben KatıLıyoRm k.bkma DelikanLı yrekk
03-08-2008, Saat: 09:08 PM
böyle kendini acındırarak arkadaş kazanamazsın kızma ama bana öyle geliyor kimse mükemmel değildir bizde öyle