02-29-2008, Saat: 05:18 PM
Malzemeler
Mutfak Zorluk 2Süre 35 dk.Kaç Kişilik 6Yöntem
6 Parça biftek
200 Gr mantar
1 Adet soğan
2 Adet domates
2 Adet sivribiber
2 Çorba kaşığı margarin
Tuz, karabiber
Hazırlanışı
Mutfak Zorluk 2Süre 35 dk.Kaç Kişilik 6Yöntem
6 Parça biftek
200 Gr mantar
1 Adet soğan
2 Adet domates
2 Adet sivribiber
2 Çorba kaşığı margarin
Tuz, karabiber
Hazırlanışı
- Biftekleri ızgarada veya teflon tavada arkalı önlü kızartın ve bir kenara koyun.
- Uygun bir tencerede margarini eritin, yemeklik doğranmış soğanı ilave edip birkaç kez karıştırın.
- Üzerine yıkanmış ve dilimlenmiş mantarları ekleyin ve 4 dakika karıştırak sote yapın.
- İçine ince ince doğranmış sivribiberleri ve küçük kesilmiş domatesleri ilave edin.
- Tuzunu ve karabiberini ekleyin, kapağını kapatıp biraz daha pişirin.
- Bu sosu bifteklerin üzerine paylaştırıp, servis yapın.