02-29-2008, Saat: 05:20 PM
Malzemeler
Mutfak Zorluk 2Süre 35 dk.Kaç Kişilik 4Yöntem
1 Kg kemikli kuzu eti
2 Su bardağı su
1 Tatlı kaşığı yoğurt
1 Tatlı kaşığı yumuşak margarin
1 Tatlı kaşığı salça
Tuz
Hazırlanışı
Mutfak Zorluk 2Süre 35 dk.Kaç Kişilik 4Yöntem
1 Kg kemikli kuzu eti
2 Su bardağı su
1 Tatlı kaşığı yoğurt
1 Tatlı kaşığı yumuşak margarin
1 Tatlı kaşığı salça
Tuz
Hazırlanışı
- Eti iyice yıkayın ve büyük bir tencereye koyun.
- 2 su bardağı suyu ve yeterince tuzu ekleyin.
- Önce hızlı ateşte, kaynamaya başladığında kısık ateşte pişidrin.
- Et yumuşadığında fırın fepsisine aktarın.
- Üzerine yoğurt, yumuşak margarin ve salça karışımını sürün.
- Orta ısılı fırında üzeri kızarana dek pişirin.
- Yanında pilavla birlikte servis yapın.