03-03-2008, Saat: 07:04 PM
evet Sevda Masalı ve Speedy_girl Yani Azra ve Aynur abla sizi o kadar çok seviyorum ki anlatamam sizin gibi iki ablam var ve çok mutluyum neyse şimdi neden çok sevdiğimi açıklayayım.
Sevda Masalı (Azra AblamBana her konuda yardımcı olan ve beni her an koruyup kollayan bir ablam ve daha ne desem bilemiyorum her şeyden önemlisi ben onu nasıl öz ablamdan ayırmıyorsam oda beni öz kardeşi gibi görüyor canım ablacım senin için ne yapsam az gelir.
Speedy_girl (Aynur AblamAynur ablamıda tıpkı Azra ablamda olduğu gibi bana her konuda yardımcı olduğu beni hep anlayışla karşılayıp ve hiç kırıcı olmadığı
için çok seviyorum en önemlisi bir ricada bulunsam hiç karşı çıkmıyor
Azra Abla Bunlar senin İçin
Aynur Abla Bunlarda senin için:
Sevda Masalı (Azra AblamBana her konuda yardımcı olan ve beni her an koruyup kollayan bir ablam ve daha ne desem bilemiyorum her şeyden önemlisi ben onu nasıl öz ablamdan ayırmıyorsam oda beni öz kardeşi gibi görüyor canım ablacım senin için ne yapsam az gelir.
Speedy_girl (Aynur AblamAynur ablamıda tıpkı Azra ablamda olduğu gibi bana her konuda yardımcı olduğu beni hep anlayışla karşılayıp ve hiç kırıcı olmadığı
için çok seviyorum en önemlisi bir ricada bulunsam hiç karşı çıkmıyor
Azra Abla Bunlar senin İçin
Aynur Abla Bunlarda senin için: