:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: 3 SMS ile boşanma.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
3 SMS ile boşanma....
94464300qg7.jpg

[b][b]Mısırlı kadın, kocasından gelen SMS mesajlarıyla boşanıyor!

Mısırlı kadın, kocasından gelen 3 SMS mesajını delil olarak mahkemeye sunarak, boşanmasını resmileştirmeye çalışıyor. El Ahbar gazetesindeki habere göre, başkent Kahire’de mühendis olarak çalışan İkbal Ebunnasr, cep telefonuna kocasından gelen "Seni boşuyorum, çünkü kocanın telefonuna cevap vermedin" yazan 3 mesaj aldı. Haberde, ne yapacağını şaşıran kadının, ayrılığını resmileştirmek amacıyla mahkemeye başvurduğu belirtildi. Mısır’da yürürlükte olan şeriat kanunlarına göre, erkeklerin boşanmak için mahkemeye gitmesine gerek yok. Erkeğin tek taraflı olarak 3 kere "Boş ol" demesi boşanmak için yeterli sayılıyor...
[/b][/b]

Kaynaklar: AA - DHA
Bo$ oL
bo$ oL
bo$ oL Big GrinBig Grin

Sende ArceLik oL Tongue Tongue Big GrinBig Grin
iLqinc Big Grin
Saolasın Big Grin

Tşkler Big Grin Joker alemsin heBig Grin
Saol Sende aLemsn Tongue Big Grin
ilginç ozaman cep tel. le de evlenilir 3 kere kabul ediyom yazar msj la Big Grin Tongue
eğer o boşol boşol boşol lafına gerçekten o önemi kazandıran kişi yapabilir diye düşünüyorum
bos ol
bos ol
bos olBig Grin

bosadik mi simdi?Big GrinBig GrinBig GrinTongue
Bıııyyyyy işe bak keşke mısırda erkek olsaydım gelsin ikbal gitsin fatma Big Grin Big Grin
gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ilginç ozaman cep tel. le de evlenilir 3 kere kabul ediyom yazar msj la Big Grin Tongue

Dini nikah,
Resmi nikah.......eh birde , CEP TEL NİKAHI olur....enteresan....:o:
boş ol
boş ol
boş ol
yani bütün olay buuu boşa boşa al yeniisini yaşasın şeriyattt
Sayfalar: 1 2