03-09-2008, Saat: 11:33 AM
Ben başka bir üniv de okuyorum. Bir arkadaşı görmek için Hacettepe üniv'e gittik. Arkadaş ( Esin) yanında bir grupla oturuyordu. YanLarına vardık, seLam fasLı. grupta bir erkek vardı. adı ........ imiş. hemen dikkatimi çekti. Yaşından daha oLgun davranıyor. Uzun boyLu, hafif maço, kirLi sakal, Ele - ELo 'da öğrenciymiş. Yane tam benLik
YanLız çocuğun biraz eski kafaLı oLduğu beLLi. Konuşma ve davranışLarından.
Ben zaten beLLi. Saucy.
Kimseyi beğenmez, aracıLarLa arkadaşLık tekLif edenlere
" o kimmiş ki benimLe...,
kendisi tekLif edenlere;
seninLe mi... şekLinde cevap veren....
Ama çocuğu beğendim, içim kıpır kıpır, kendimi beğendirmek istiyorum. Kış günü yani geçen yıl acak ayları faLan. Üzerimde uzun manto , aLtta mini.
düşünceLi çocuk, üşüdünüz, içeriye geçeLim dedi. Bizi kafe gibi bir yere götürdü. sandaLyeye oturdum, otururken benim mini göründü. o zamana kadar benden etkiLenmiş görünen çocuğun suratı asıLdı.Bir bahane buLdu ve bizim yanımızdan kaçar gibi uzakLaştı. Diğer arkadaşLarı gitme , nereye gidiyorsun falan ama dinLemedi biLe.
Yanee bi çocuğu beğendik o da bizi beğenmedi iyi mi:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
YanLız çocuğun biraz eski kafaLı oLduğu beLLi. Konuşma ve davranışLarından.
Ben zaten beLLi. Saucy.
Kimseyi beğenmez, aracıLarLa arkadaşLık tekLif edenlere
" o kimmiş ki benimLe...,
kendisi tekLif edenlere;
seninLe mi... şekLinde cevap veren....
Ama çocuğu beğendim, içim kıpır kıpır, kendimi beğendirmek istiyorum. Kış günü yani geçen yıl acak ayları faLan. Üzerimde uzun manto , aLtta mini.
düşünceLi çocuk, üşüdünüz, içeriye geçeLim dedi. Bizi kafe gibi bir yere götürdü. sandaLyeye oturdum, otururken benim mini göründü. o zamana kadar benden etkiLenmiş görünen çocuğun suratı asıLdı.Bir bahane buLdu ve bizim yanımızdan kaçar gibi uzakLaştı. Diğer arkadaşLarı gitme , nereye gidiyorsun falan ama dinLemedi biLe.
Yanee bi çocuğu beğendik o da bizi beğenmedi iyi mi:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: