:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: İtiraF ediy0rum !
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Karamurat Benim Big Grin
Allahım yaa sende başka itiraf edecek birşey bulamadınmı tarihsel kişiliği iyice kendin yaptın rüyamda görsem inanmam senin kara murat olduğuna itiraflarına dikkat et.

blue_belial

Big Grin ıtıraftan cok yoruma koptum

bu yoruma vesıle olduun ıcın saol joker Big GrinBig Grin
ya Bu cocuk 24 saat kafası qüzeLmi doLa$ıyor Big Grin yOksa normal halimi biLen warmı ? Big GrinBig Grin
Kardeş yazdığın şey itiraftan başka herşeye benziyor tamam bende yaptım bunun gibi şeyler ama sen bana demiştin itiraftan başka herşeye benziyor diye şimdi aynı şeyi bende sana söylüyorum.

blue_belial

Alıntı:ya Bu cocuk 24 saat kafası qüzeLmi doLa$ıyor Big Grin yOksa normal halimi biLen warmı ? Big GrinBig Grin

Big GrinBig Grin zor soru
kenan ısık ın 1 mılyonluk sorusunu sor ama bunu bende bılmıyom Big Grin
Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kardeş yazdığın şey itiraftan başka herşeye benziyor tamam bende yaptım bunun gibi şeyler ama sen bana demiştin itiraftan başka herşeye benziyor diye şimdi aynı şeyi bende sana söylüyorum.

neye ßenziyomu$ itiraFtan ßa$ka söyLe Bakiyim ?

Big Grin

söyliim itiraftan çok espri gibi birşeye benziyor Karamurat ne zaman yaşamış sen ne zaman yaşıyorsun.
ya Sen qit uyu Big Grin
uzmanLar uyarıyor Pc Ba$ında FazLa Wakit qeCirmeyin ZararLı diye Duymuyormusun Big Grin
Allah'm yaraßßim .
tamam yaa senin konuna yorum yazanda kabahat.
Sayfalar: 1 2