Ne yaz?lmal? ki silinip gitmesin, ne s?ylenmeli ki unutulup bitmesin. Sessizlikle AGLAYAN bir hikaye bu. E?er ba?lad??? gibi bitecekse sonu, ya?anan her ne varsa sil, gitsin.Hayallerde ger?ek gibi yasarken seni, umutlarda bitti bir zaman, sevgiler de. Seni seviyorum ??nk? ne zaman ?iir okusam, m?sralar?ndan sen ak?yorsun, g?zlerimden yaslar s?z?l?p resmine daml?yor, sessizlik sarar?yor i?imde, susuyorum. Tam buldum dedi?in anda kaybetmek nedir bilir misin? At?lm??l??? hissetti?in oldu mu? Hayaliyle yasamay? ezberledin mi? Delicesine sevdi?in ama onun seni sevmedi?ini ??rendi?in o ani hi? ya?ad?n mi? Onun eksik yanlar?n? bile sevebildin mi ? Terk edilince ilk defa g?r?yormu? gibi bakt?n mi? Elvedas?z ayr?l?klar ac?tt? mi i?ini? G?z kapaklar?na inat, uyumad???n oldu mu gecelerce? Sadece mum ?????n?n ayd?nlatt??? odanda onu d???nd???n oldu mu saatlerce? Ellerin onsuz kald???nda ???d?n m?? Duyuyorum susuyorsun, yine susuyorsun, t?pk? o zamanki gibi s?ylemiyorsun. Seni seviyorum ??nk? her g?n biraz daha t?kenirken her ?ey benli?im sessizce inliyor ben susuyorum. Bir an elinden tutuyorum, biran sonra belki de tamamen elimden kay?p gitmi? oluyorsun, anlayam?yorum.Yine sensiz kal?yor kollar?m, yine ?slan?yor g?zlerim. Yasamam i?in tek nedenimdin sen. Fakat binlerce sebep vard? seni sevmem i?in. Seni seviyorum ??nk? ya?anacak b?t?n imkans?zl?klarda sen vars?n. Bir yerlerim ac?yor durmaks?z?n. Sessizli?in ?ok ?ey s?ylese de bazen susmanda incitir beni. Bilirim, belki de en iyi ben bilirim ki, susmas?n? bilmek, bildi?ini s?ylemekten daha zor. Bir u?urum gibi derinle?en sessizlik, bizi birbirimizden ay?rd? bile. Yenildik dostlu?umuza, zamana, yaln?zl??a, yenildik iste! Sinsice sard? sessizlik, b?yle birdenbire, ans?z?n... ve ben hala unutmam gerekti?ini s?yleyenlere inanm?yorum. Hissettiklerimi s?ylemektense dost kalmay?, seni sensiz yasamaktansa susmay? tercih ederim. Senin beni sevme fikri bile beni mutlu edebilecek kadar g?zel ve asil! Seni seviyorum ??nk? sen benim siyah beyaz d?nyam? renklendiren o ?ok az ?eyden birisin. Sensiz her andan korktum, korkuyorum. Al?p gitme ellerini, al?p gitme g?l??lerimi, g?t?rme d??lerimi. Sen benden gittin gideli ?yle b?kt?m ki sensiz kendimden. Seni seviyorum ??nk? hala bir ?eyler var vazge?emedi?im. Ben herkes i?in ?iir yazmazd?m, bu hep tuhaf gelmi?ti. Fakat simdi senin i?in ?iir yazmamak tuhaf geliyor. Bu y?llarca s?recek ve de hi? dinmeyecekmi? gibi d???n?rken g?r?yorum ki anlam?n? yitiren bir ?eyler var aram?zda. Seni seviyorum ??nk? tam her ?eyden vazge?mi?tim ki, karanl???m?n perdesini y?rtt? ellerin. Ama yine direndik sessizli?e, hala konu?ulmadan kalan ?yle ?ok ?ey var ki! "Sustu?un yerde bir ?eyler k?r?l?yor" Nas?l s?yleyece?ini sende bilmiyorsun besbelli.. Susman gerekiyor diye susuyorsun belki de dostlu?umuz i?in.. Kalbim sendeyken her ad?mda, aklim sendeyken her dakika, unutmad?m, unutamad?m iste!
?imdi sen gideceksin ve ben arkandan bakakalaca??m. Dur diyemeyece?im sesim ??kmayacak. Susu?lar?mda sakl? kalacak duygular?m ne k?t?... S?z ge?iremeyece?im g?z ya?lar?ma akacak. Saklayaca??m g?rmeyesin diye, beceremeyece?im. "A?lama" diyeceksin bana, seni dinlemeyece?im ??imde biriken ne varsa g?zlerimden ta?acak d??ar?.Dokunmak isteyeceksin ba??m? geri ?ekece?im ?fkeyle. K?zg?n?m gidi?ine ??nk?, ?fkem bir da? gibi b?y?k. Ne varsa hayata dair al?p g?t?r?yorsun benden fark?nda de?ilsin. Ya da fark?ndas?n ama de?ilmi? gibi davran?yorsun. Sen kendi yolunu ?iziyorsun ?imdi ve do?ru bildi?ini yap?yorsun. Bense binlerce yanl???n ortas?nda tek ba??may?m. Oysa bekledi?im sevgiliydin sen. Yorgun d?nlerden dam?t?lm??, kimliksiz sevdalardan s?z?lm?? a?k?m?n tek sahibi. Sanki seni aram??t?m y?llarca da , ararken a?k niyetine yabanc? kollarda uyumu?tum. Bu y?zden kimse kand?rmad? beni, dindirmedi a?ka susam??l???m?. Hep eksikti hep yar?m. Ne yaz?k ki "Bu kez tamam" dedi?imde de yar?m kald???m? g?r?yorum.Belki de sevmeyi beceremiyorum ben.?yle ya, deli sevdalar bana g?re de?il belki de. D?md?z, heyecans?z, i?imdeki ku?lar kanat ??rpmadan ve tutkuyu kan?mda hissetmeden ya?amal?y?m a?k?. Buna a?k denirse tabii.. Bu yar?m kalm??l?k duygusu yok olur mu o zaman? Peki sen biliyor musun bu ac?ya katlanmalar?n ilac?n?? Bu y?rek sanc?s?n? ne dindirecek? Bu geceler nas?l ge?ecek? S?yle yar, i?imi kor gibi yakan bu ate? nas?l s?necek? Acelen var biliyorum. Gideceksin,ya?anmam?? zamanlar? da beraberinde g?t?receksin Bunu hi? istemiyorum. Ne berbat bir duygu bu.. ?stemedi?im bir ?eyi ya??yorum ve buna engel olam?yorum. Benden ba??ms?z geli?iyor her ?ey. ?arpman?n etkisiz eleman? gibiyim. Ya da bir sava? filminin daha ilk karesinde at?lan ilk kur?unla d???p ?len ve bir daha da hi? g?r?nmeyen fig?ran...Haydi git, bu yol senin yolun. Diledi?ince ?zg?r at ad?mlar?n?. Kendin i?in iyi olan? yap?yorsun ya ne ?nemi var gerisinin. Ya?ad???m?z k?sa g?nlerin an?s?na s???n?r, atlatmaya ?al???r?m bu ac?y?. Sensiz olmaktan daha k?t? ne olabilir bu hayatta ki? Bir insan?n ba??na en k?t? ?ey gelmi?se ba?ka hi?bir ?eyden korkmuyor. Bir tek seni kaybetmekten korkuyordum, onu da ya?ad?m zaten. Haydi git, merak etme ya?ayaca??m. Sensiz olsam da bu sevday? ya?ataca??m.