05-29-2008, Saat: 09:41 PM
sorun başa bela aşk! ya uzatmadan söliim bn birini seviyorum 9 aydır! ona sölemeyi hiç düşünmemiştim korktum hep ya karşılık alamazsam die( bu arada aynı sınıftayız).çünkü bna karşı bişey hissettğini hiç sanmıodum. ama bi ark bnm onu sevdiğimi bliodu ve anlatmış ona herşeyi ama isim wermeden oda daha adımı duymadan hiç kimseyle çıkmayı düşünmüorm şimdilik demiş. ve eklemiş bni seven seda mı die( bu arada bnm adım elif senenin başında adımı karıştırıyodu bnde kzııyodum bni sinir etmek için hlaa seda dio)arkda ewt demiş.. ve ogün konu orda kapanmış.. ama daha sonra sormuş işte nereli hangi okuldan mezun? fln.(ve bnim onu sevdiğimi öğrendikten sora bna çok farklı davrandı bakışları bile farklıydı derslerde hocalarla konuşurken bn hep espiriler yapmaya başladı. bn hiç böle tepki beklemiodum hep düşündm napcam, nası yüzüne bakcam ama o hep yakın dawrandı.. ve onların çalışmaları wardı 1 hafta okula gelmediler doğal olark göremedim.ve döndüklerinde yine eskisi gibiydi.. ama sırasındada baş arflerimiz war offffff napcam yhaa:x