06-17-2008, Saat: 04:40 PM
herkeze merhaba arkdaşlar öncelikle benim yazdıgım şiir mi düzyazımı pek anlamam icimdeki duygular bi anda kabardı bende yazmakistemdim Her gece seni düşünür oldum , Ama her zmn ki nefesin kadar yakın ama bi ucurumun 2 ucuyduk her zmn direk saplandın kalbime kurşun gibi geldin nerden bileyim ki o kurşunun hep sızlıyacagını gecelerce ..Gene seni düşünüorum bu saf kalbimin sana nasıl kaptırdıgımı anlamya calışıorum , Herkez hayalini kısa süre düşünüp bitirirken hayal oldugun anlar ve vazgecer ama , ben senin hayalinle GEceleriminin yalnızlgını anladım her gece sevgimi haykırdıgım duvar şahitim oldu bana haykırdım ! bu duvarlar her hayıkışımda aşkıma şahit oldu , Her , hersabah kaltıgımda rüyamda seni kaybetmekten bıktım arık ve bırakmaya karar verdim ama ...ama Gönlüm Müftela bir hastalığa yakanmış ne söz ne bşaka bişey dinler oldu , Gene seni düşünüorum bak gene yan yanayız ama bi o kadar da imkansız . ßi gün yoldayken bi yaşlı amcaya anlattım derdimi bana tebessüm le baktı evlat sen gerçek aşkı yaşıorsun fakat sonu hüzün olanın kime yararı var ki dedi ? anlamdım neden hüzün olsun amca dediki Aşkını itiraf edemeyne kaya bile ortadan catlar dedi.. işteo zmn anladım ya sevip icimi gömecektim ya söyleyip kurulcaktım yada cekip arkamı gidecektim .. en iyisi mi ? arkanı cekip gitmek
Malüm bi genç vardi kayboldu gitti derler .. Ama bilmezlerki onun vucudunun her tarafını KARASEVDA adlı hastalık sarmış
Malüm bi genç vardi kayboldu gitti derler .. Ama bilmezlerki onun vucudunun her tarafını KARASEVDA adlı hastalık sarmış