06-21-2008, Saat: 01:43 AM
Tam bütün ümitler tükenmiş derken maçın bitimine saniyeler kala semih sahneye çıktı ve 'Nöbetçi Golcü' yine affetmedi. Adeta bir mucieyi gerçekleştirdi.Daha sonra penaltılara geldi sıra Nihat yok tabii.Taraftarlarda ve maçı Ekranı başında izleyenlerde büyük bir gerginlik.Hırvatlar ilk golu kaçırınca hepimiz bir oh çektik.Daha sonra Hırvatların bi topu auto gitti.Biri gol oldu ve birinide Rüştü kurtardı.Tabi bu atışlardan sonra yarı finalist belli oldu.EURO 2008 e renk getiren TÜRKİYE!
maçtan görüntüler:
Yüreğimizin ağzımıza geldiği an:
Rüştü gerçekten büyük iş başardı:
Hırdavatlara elveda
Teknik Direktörleri golden sonra o kadar sevinmiştiki yazık oldu:
Maçın ardından konuşan Hırvat Tekrik Direktör, Türk kanı taşıyan herkesin gururunu okşayan açıklamalar yaptı.
Hırvatistan teknik direktörü Slaven Bilic, maç sonunda yaptığı açıklamada şoka uğradığını söylerken, "Türkler'e son dakikada gol atmak bile sizi kurtaramayabiliyor. Son kurbanları biz olduk" dedi.
BÜTÜN KORKULARIM BAŞIMA GELDİ
Kariyerindeki en ilginç maçı oynadığını kaydeden Bilic, "Daha sonra böyle bir şey yaşar mıyım bilmiyorum ama önümde uzun bir yol olduğunu söyleyebilirim. Ancak sanırım bu tek olacak. Maçın öncesinde yaşadığım korkuların hepsi başıma geldi. Ama ben yine de iki takımı da kutluyorum. çok iyi bir oyun oldu. "
BU ADAMLAR ATMAK İÇİN YEMEYİ BEKLİYOR
"Penaltılar hep kumardır, bugün kaybeden biz olduk. Ama ben böyle maç görmedim, bu adamlar atmak için yemeyi bekliyor" şeklinde konuştu.