Sakin oL.. Çok sinirLisin gaLiba (:
keskin sirke küpüne zarar verirmş (:
Forumdan mı bu Tuba ?
PesmisT GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sakin oL.. Çok sinirLisin gaLiba (:
keskin sirke küpüne zarar verirmş (:
Forumdan mı bu Tuba ?
sinirliym evett çok sinirliyimmm o yeterince verdiii benim daha zarar vericek bi tarafım kalmadıı bilmiyorum üye oldumu olmadımı haberim yokk aramız iyiykenn söylemiştimm böyle böyle bi site var diyee bakmıştı üye oldumuu bilemem olduysada süper oluurr anlar hiç yoktann
Bırak yaa kes muhabbetini olsun bitsin. Bu kadar sinirlenme canını sıkma artık çık hayatımdan deme sen çıkar hayatından olsun bitsin. Zaten yararı olduguda söylenemez sana söylediklerinden anlaşıldıgı kadarıyla. Gereksiz insanları sil gitsin...
Bir arkadaşım iletisine yazmış söz hoşuma gitti : Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denir
Yokmuş gibi devam edersen ne sinirlenirsin nede silmek zorunda kalırsın. Yok say görmedin bilmiyorsun tanımıyorsun
Ama önce biraz sakinleş
canım sakın ol bencede degmes...benımde bı arkadasım vardı... yanı vardı dı lı gecmıs ozaman...töbe allhım acmıycam agzımı ama sukadarını söleyım cıktıgım cocugla o işi pişirmiş... hatta bunnar denıslıdemı ne buluscaklarmıs... v.sv.s msjları görsen gülüşüm bıtanem canısı megerse benden gıslenen buymus...beynımden kaynar sular bosaldı...........sana da o arkadasın bana yapılanın aynısını yabmadan bende hayatından def et................ayy sınır oldum geri ya ne haddıne onun...
sudenaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canım sakın ol bencede degmes...benımde bı arkadasım vardı... yanı vardı dı lı gecmıs ozaman...töbe allhım acmıycam agzımı ama sukadarını söleyım cıktıgım cocugla o işi pişirmiş... hatta bunnar denıslıdemı ne buluscaklarmıs... v.sv.s msjları görsen gülüşüm bıtanem canısı megerse benden gıslenen buymus...beynımden kaynar sular bosaldı...........sana da o arkadasın bana yapılanın aynısını yabmadan bende hayatından def et................ayy sınır oldum geri ya ne haddıne onun...
sakin olamıyorummmmmmmmmmmmmm deli ediyo beniiiiii ya sevgili felann umrumda değill sevgilim olsadaa gitsee onla takılsaa çok sorun değill bilee benle uğraşmasn yeter yaa benim ben önemli olann hayat benim içinnnn amaa istemesemdee zorlaa karışmaya kalkışanlar çıkıyo böylee
izin ver vurim
seni bu kadar kim deli eder höytt