07-20-2008, Saat: 10:25 PM
Seni yazıyorum yine bu akşam söz vermiştim ben seni yazmayacaktım ama gel gör ki yüregime ellerime engel olamıyorum başka birşeyler yazmak isterken seni yazıyorum yine seni her satıra her mavi düş'e seni yazıyorum sanma seni özledim sanma geri döndüm sadece sana yazıyorum o kadar seni sevmedigimi senden kaçmak istedigimi yazacagım bu kez evet sevgili senden nefret ediyorum nefretim yazmama neden aslında yüregimdeki öfkem bu satırlara yazmama sebep seni sevmiyorum sevmiyorumm..............
Dur sevgili satırları sonuna kadar oku yalan ben seni seviyorum senden nefret edemem ki güzel yüreklim nasıl ederim kalbim yüregim sana aitken nefrette ne sevgin yüregimde nefret anlamsız kalır ki sevdigim ben seni seviyorum sevmekde degil aslında bu bi tutku bir bagımlılık akolle,sigaraya,maddeye nasıl bir bagımlılık varsa bende sana bagımlıyım tek fark ne biliyomusun sevdigim onlar insanlara zarar verirken sen bana zarar vermiyosun gözümden akacak bir damla yaşa isyan edersin bilirim sevdigim tanırım yüregini o güzel yüregini bilirim...
Bagımlıyım sana sen olmasan sanki bi yanım eksik kalır tamamlamam ama sen varsın mavi düşlerimde hayatımda sen varsın sevdigim seni uzaktan uzada usul usul bir bagımlılıkla sevdim ben sonunda vazgeçilmez oldun işte hala uzaksın ben seni düşlerimde yaşatarak sevmekteyim halen sanma isyan ederim etmem sevdigim etmem bu kalptesin bendesin ben ne isyan derim nede başka birşey sen benim içimdesin sevgili içimde taa şuramdasın yüregimdesin işte anlasana yüregime kazıdım ilk önce seni sonra alnıma sen benim alın yazımsın mavi düşüm...Bagımlıyım tutsagım sana sevdigim güzel yürekli sevdigim benim anlam dolusun seni her yazışımda yeni bi yönünü buluyorum seni her okuyuşumda dahada farklı yönlerini buluyorum ben seni hem okuyorum hem yazıyorum güzel yürekli sevdigim benim mavi düşlerim var sana dair sevdama dair...
Benden uzaktasın ama düşlerime engel degil ki bu seni hayal ediyorum kuruyorum gece yatarken kulagıma iyi geceler demeni ve ben uykuma dalasaya kadar elimi tutmanı istiyorum sabah oldugunda alnıma bir öpücük kondurmanı istiyorum elindede papatya olmalı bir tane seninle güneşin doguşunu batışını seyretmeliyiz....sonra dışarı çıkıp elle dolaşmalıyız kuşların ötüşlerinde dinlemeyiz...bazı gecelerde ve sabahlardada ben senin ellini tutmalıyım,sabahları tatlı bir gülümseme ve öpücük kondurmalıyım senle gökyüzünün maviligini seyretmek,ormanlık bi alanda agaçların o yeşili gökyüzünün maviligini senle yaşamak istiyorum hayallerim düşlerim sana kurulu güzel yüreklim ama biliyorum hepsi düş sadece düş sevdigim ben sana bagımlıyım sana tutsagım bunlarsa kurdugum küçük ama imkansız düşlerim işte...
Güzel yürekli sevdigim...Bu düşler olmayacaktır belki ama ben bigün bunları bi başkasına yapmanı isterim onunla mutlu olmanı o güzel yüreginin bir ömür boyu gülmesini isterim güzel yüreklim...
ÇiLeK HiLaL