07-26-2008, Saat: 10:44 PM
Temel yeni aldığı FERARİSİ ile otabana girerer, biraz gittikten sonra sağa çekmiş bir murat 124 görür. Araba bozulmuştur ve başında arkadaşı dursun beklemektedir, hemne yanaşır ;
Ne oldu ve dursun der ?
Dursun ; arabam bozuldu kaldım buralarda der.
Temel ; dur ben senin arabanı arkama bağlayayım otoban çıkışına kadar çekerim. Sen arabnada otur ben bazen hız yapmaya dalarsam bana arkadan selektör yapki seni çektiğimi hatırlayıp yavaşlayayım der.
Temel Ferarisi ile dursunun 124 nü çekerken temelin yanına bir porshe gelir ve temeli tahrik etmeye başlar. Temel çok sinirlernir arakadaki bağlı 124 ü unutur ve porshe ile kapışmaya başlar.
O sırada otobanda görev yapmakta olan otoyol helikopter polisi bu kapışmayı görür ve merkeze anons geçer.
Merkez merkez....
Merkez ; dinlemede
148 sinci oto yolda bir ferari ile bir porshe kapışmakta der.
Merkez ; eee normal biri porshe biri ferari der.
Helikopter polisi ; bunların kapışması normalde, arkadan 124 ün biri durmadan selektör yapıp yol istiyor, o normal değil der.
Ne oldu ve dursun der ?
Dursun ; arabam bozuldu kaldım buralarda der.
Temel ; dur ben senin arabanı arkama bağlayayım otoban çıkışına kadar çekerim. Sen arabnada otur ben bazen hız yapmaya dalarsam bana arkadan selektör yapki seni çektiğimi hatırlayıp yavaşlayayım der.
Temel Ferarisi ile dursunun 124 nü çekerken temelin yanına bir porshe gelir ve temeli tahrik etmeye başlar. Temel çok sinirlernir arakadaki bağlı 124 ü unutur ve porshe ile kapışmaya başlar.
O sırada otobanda görev yapmakta olan otoyol helikopter polisi bu kapışmayı görür ve merkeze anons geçer.
Merkez merkez....
Merkez ; dinlemede
148 sinci oto yolda bir ferari ile bir porshe kapışmakta der.
Merkez ; eee normal biri porshe biri ferari der.
Helikopter polisi ; bunların kapışması normalde, arkadan 124 ün biri durmadan selektör yapıp yol istiyor, o normal değil der.