09-15-2008, Saat: 09:59 AM
Bugün iftardan evvel canım tulumba tatlısı çekti ..
Oruç açılmasına 1 saat felan vardı üstümü giydim neyse pastaneye gidiyorum ..
Pastaneye girdim tatlı alacam ..
Ufacık çoçuğun bitanesi annesine köpek dedi, ama neden dedi .. Annesinden topitop istedi o da almadı yüzüne geçirdi güzelce o anda sinir oldum kadına ..
Ama varya kendimi zor tutuyor, elime verseler boğacam .. Neyse ben tatlıyı aldım tam çıkıyordum onlar benim önümde çıkmaya başladılar .. Çoçuk halen ağlıyor ama benim içim acıdı, annesi çoçuğa dönüp ohh iyi oldu sen bana içerde köpek dedin dedi tekrardan yine vurdu .. Ben bu sefer çileden çıktım işte ..
Hah dedim aferin size .. Bu sefer gerçekten benim gözümde bile KÖPEK oldunuz .. Çoçuğu boşverin herkesin gözünde bravo yani ..
Bastım yoluma ..
Ne biçim anneler var ya ..
Oruç açılmasına 1 saat felan vardı üstümü giydim neyse pastaneye gidiyorum ..
Pastaneye girdim tatlı alacam .. Ufacık çoçuğun bitanesi annesine köpek dedi, ama neden dedi .. Annesinden topitop istedi o da almadı yüzüne geçirdi güzelce o anda sinir oldum kadına ..
Ama varya kendimi zor tutuyor, elime verseler boğacam .. Neyse ben tatlıyı aldım tam çıkıyordum onlar benim önümde çıkmaya başladılar .. Çoçuk halen ağlıyor ama benim içim acıdı, annesi çoçuğa dönüp ohh iyi oldu sen bana içerde köpek dedin dedi tekrardan yine vurdu .. Ben bu sefer çileden çıktım işte ..Hah dedim aferin size .. Bu sefer gerçekten benim gözümde bile KÖPEK oldunuz .. Çoçuğu boşverin herkesin gözünde bravo yani ..
Bastım yoluma ..
Ne biçim anneler var ya ..