09-16-2008, Saat: 09:27 PM
Anlamsız gelgitlerin yine kararttı hayatımı ..Tam sensizlige alışmışken yeniden geldin yine yıkımlar yarattın bende...
Halbu ki uzun zaman olmuştu gelgitler yapmayalı..benim yaralarım kabuk tutmuştu geldin kanattın kabuk tutan yaralarımı yine mi kabuk tutmasınu bekleyecegim yaralarımın söyle bi yaranın kabuk tutması kolay mı sanıyorsun....Herşeyi bitirdigim anda hayatım tam gökkuşagına dönerken bir yıldırım düştü yüregime gelişinle sarsıldım yine....
Halbu ki uzun zaman olmuştu gelgitler yapmayalı..benim yaralarım kabuk tutmuştu geldin kanattın kabuk tutan yaralarımı yine mi kabuk tutmasınu bekleyecegim yaralarımın söyle bi yaranın kabuk tutması kolay mı sanıyorsun....Herşeyi bitirdigim anda hayatım tam gökkuşagına dönerken bir yıldırım düştü yüregime gelişinle sarsıldım yine....
Bir zamanlar adını her zikredişimde mutluluktan ne yapacagımı bilmezdim gözlerim ışıl ışıl olurdu..Şimdi adınu her zikredişimde yüregim acıyor gözlerim yaşlarla doluyor adının geçtigi heryerde nefessim kesiliyor...Ve şimdi sanki hiçbirşey olmamış gibi geldin aydınlık olan hayatımı karartın kabuk tutmuş yaraları mı kanattın mutlumusun şimdi...haklısın sen mutluluk duyuyorsun benim her gözyaşımda bana acı vermek hoşuna gidiyor oysa ben sana kıyamazdım ben sen üzmemek için kendimi feda etttim ne ugruna oldugu çok geç anladım anladım ki sen degmezmişsin bana bu zamana kadar acı getirdin her gelişin derbeder etti beni...Gelgitlerin yine kanattı,kararttı yüregimi yıldırım gibi düştün yüregime ...
ÇiLeK