herkese ii geceler
Bütün duygusuz halkı hepiniz "yoklama defterine" hoşgeldiniz şimdi burda olan herkes adlarını yazsınlar
damatlıktan sınıf baskanlıgına geçiş yaptım ve ilk heyecanımı sizinle paylaştım
seni kim başkan seçti bakiim hımmm
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seni kim başkan seçti bakiim hımmm
dün bi ara seçmiştik site halkı uyurken
yapma ya ööle millet uyurken başkan seçmek yok
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yapma ya ööle millet uyurken başkan seçmek yok
okadr zil çaldık kimse uyanmadı gece oturun oturun ( sanki bn uyuorum ) sonra sabh okula geç kalın oh ne güzel
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:okadr zil çaldık kimse uyanmadı gece oturun oturun ( sanki bn uyuorum ) sonra sabh okula geç kalın oh ne güzel
yaa sorma başkan ama yeni bi başkan seçelim haksızlık olmasın çoğunluğu toplayalım
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa sorma başkan ama yeni bi başkan seçelim haksızlık olmasın çoğunluğu toplayalım
tamam haksızlıgı ortadan kaldırıp yeni bi baskan seçelim son zamanlarımı ii degerlendirim oznm
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam haksızlıgı ortadan kaldırıp yeni bi baskan seçelim son zamanlarımı ii degerlendirim oznm
niye belki sen seçilirsin yine hem başka nerde bulcaz sabah sabah gelen başkanı
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:niye belki sen seçilirsin yine hem başka nerde bulcaz sabah sabah gelen başkanı
bi kaç sabahtır geliorum ama degişen bişi yok bugün erken yarın uyuyo yarın gelen dier gün uyuo belkim baska baskan seçilir belli mi olur :yikildim:
Ya şimdi ne olacak ben okulu bitireli yıllar oldu.
Sıla sende öğrencimisin?
Ben aday adayı olamammı şimdi.
Ben sabah 8.30 da hgeliyorum