10-25-2008, Saat: 02:40 AM
Sayfalar: 1 2
10-25-2008, Saat: 02:42 AM
noLcak kaçtysan ben hep kaçıorum
arkadaşn doum gününü kutLadık bzm arkadaşLarın çou qeLdi zaten önemLi dersLer yoktu de
arkadaşn doum gününü kutLadık bzm arkadaşLarın çou qeLdi zaten önemLi dersLer yoktu de
10-25-2008, Saat: 02:47 AM
MErak EtMe BiŞEy OLmUo BEn HEsaPLAdIm 9 Ay süreN dersiMe SAdeece 25 qün qiTMşim OkUldan Ewi AradıLAr SoNuc Ne Oldu bİLiO Musun... BenCe ÖğReNMe ALLAh YArdımcıN OlsUn iyi BirisiYdiN be
10-25-2008, Saat: 02:49 AM
senn 25 gün ama 1 günLk devamszLıqı bu kadar büyüttüğüne göre bence fazLa devamsızLık yapmıodur o yzden sncunuz aynı olmaz
nese olsn canm korkma babanı sen tanrsn onn kzmayacğı bi bahane buL (:
10-25-2008, Saat: 02:51 AM
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senn 25 gün ama 1 günLk devamszLıqı bu kadar büyüttüğüne göre bence fazLa devamsızLık yapmıodur
BEnce BAHAne buLMAsıN NE dersE dEsin PişkiNliğiN sOn DamlasI İnş BAbanın ElLeri HAfiftir:teytey:
10-25-2008, Saat: 03:08 AM
eheue lise dönemlerim geldi aklıma aynı durumu bende yasamıstım
Korkmana gerek yok herzaman doğruları söyle sonra pişman olma unutmaki onlarda o dönemlerden gecmişlerdir babanın anlayısla karsılıcagına eminim..
Korkmana gerek yok herzaman doğruları söyle sonra pişman olma unutmaki onlarda o dönemlerden gecmişlerdir babanın anlayısla karsılıcagına eminim..
10-25-2008, Saat: 03:26 AM
Yaa gülermisin ağlarmısın hesabı...
Bence hiç kendini yorma, gerçeği söyle.. Yalan söylemek sana bişey kazandırmayacak...
En azından dürüst olmuş olacaksın..
Bence hiç kendini yorma, gerçeği söyle.. Yalan söylemek sana bişey kazandırmayacak...
En azından dürüst olmuş olacaksın..
10-26-2008, Saat: 03:42 AM
ben geldmmm dün babam eve geldi direk nerde dedi benden için snra içeri geldi naaptın bgn dedi iyiyim ddm snra iyimisin ddi sasırdı bnde gülmeye basladım snra oda neden kaçtın dedi hocayı sevmiodm dedm oda hoca sevlmeynce okuldan mı kaçılır dedi bnde yok ddm snra müdür yardımcınız aradı dedi yoklama kağıdı ortada yokmus dedi onu da bsm ark alıp yırtmıstı kaçan arklardan heryeri aramıs mdr yardımcınız bulamamıs diyince bn gülmktn yerlere yattım ona sinrlendi azıcık
10-26-2008, Saat: 03:43 AM
evet doğru dürüst kaçma alıskanlığım yoktur
12-13-2008, Saat: 06:00 AM
arkadaşlar okuldan kaçın hele lise ilköğretim kesinlikle kaçın yani bu gerçekten zevkli olmakla birlikte yaşanması gereken bir durumdur ama tadını kaçırmadan sınıfta kalmaya gerek yokben liseyi bitirdiğim sene tam 44.5 gün devamsızlığım vardı sınıfta kalmaya gerek yok
Sayfalar: 1 2