Arkadaşlar bn bi kızı seviyorum ama bana sevgini kanıtla diyo bnde seni seviyorum ama sevgini kanıtla diyo ne yapmalıyım nasıl bi sürpriz yapmalıyım yada bişey yapmamaa gerek yok cvp yeter diosanız ne bileyim işte bnde bilmiyorum ne yapabilirmki yarıdm ederseniz sevinirim
:teytey:
Seviyorsan bunu kanıtlaman zaten hareketlerinde davranışlarınla belli ediyorsundur bu kız bunları görmüyorsa ne istiyo senden anlamıyorum...Bunu kanıtla derken ; uçaktan mı atlıyacaksın boğaz köprüsüne mi çıkacaksın yoksa 100 kişiyimi öldüreceksin sevdiğini göstermek için...Kardeşim bence herşeyi oluruna bırak çok üzerine düşme biraz geri çekil ve onun hareketlerini gözlemle eğer ki sana karşı bişeyler hissediyor ve yaklaşıyorsa zaten gerisi kendiliğinden başlar baktın ki sen geri çekilince oda umursamıyor ve kendini geri çekiyorsa yazık etme kendine üzme kendini ve önüne bak...
Allahım yha bu kısLar nie böLe anlamıorummm
yada erkekLer ndn böLe saçma bi sorunun arkasına düşüokii... bnce dostum sevdiğinin karşısına çıkıp böle böle anlatıcaksın ona yüreğini açacaksınnn bunu her türlü konuşmalarınla hareketlerinle belli edersin ztn
baktın olmuoo bırak qitsinn ztn seni seviosa tıpış tpış qeri dönecektir inan bana