:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Akşam şaraba yatıracağım yüreğimi../..Yarına bi'şeyciğim kalmaz.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Öyle bir aldanma ki bu, Tanrı bile inandı...
Hiç bir melek meyilli değil içimdeki seni lânetinden kurtarmaya. Hiç bir ah gidici değil senden. Bir onlar sevişmek için sana soyundular, yatağınlar; hazır ve nâzır bekliyorlar. Umma ki, hiç bir altın saçlı süslemeyecek onu, düşlediğin gibi.
Bozdum yeminimi... Gücenmesin Tanrı. -Ki hangi yüce varlık beni haksız sayacak davamda? Ve onca sözü gerçeklere boyayan yabancı, hangi sahtekârın eli yüreğine değdi; ki sen oldu çıktı?
Bak, keşke'ler dilimde muharebede. Elimde bir efsun dolansaydı, adını silerdim lugatımdan. Geçmişle yoğrulan zihnimi tek celsede temize çekerdim bir câni gibi. Soluksuz, sessiz... Çığlık çığlığa belki, belki ağlamaklı. Kasvetinden arınıyorum artık gecenin. İllegal haykırışlarımla yırtıyorum masumiyetimi. Gözlerimden sen anla ruhuma işleyen yitimini...
Alıntı:Bak, keşke'ler dilimde muharebede. Elimde bir efsun dolansaydı, adını silerdim lugatımdan. Geçmişle yoğrulan zihnimi tek celsede temize çekerdim bir câni gibi. Soluksuz, sessiz... Çığlık çığlığa belki, belki ağlamaklı.

Tesekkürler ..
rica ederim..