12-24-2008, Saat: 12:22 AM
100 Gr sütsüz çikolata
4 Çorba kaşığı şeker
2 Su bardağı süt
2 Çorba kaşığı pirinç unu
1 Kavanoz şeftali veye armut kompostosu
Biraz dağ çileği reçeli veya marmelatı
Hazırlanışı
* Çikolatayı bir kaba koyarak eritin ve önceden kaynatmış olduğunuz sütü erimiş çikolataya ekleyerek iyice karıştırın.
* Başka bir kapta pirinç ununu az miktar soğuk suyla karıştırarak ezin ve bunu azar azar sıcak çikolatalı ekleyin.
* Pirinç ununun top top olmaması için devamlı olarak karıştırın.
* Bu karışımı ateşe koyup şekerini de ekledikten sonra orta ısıdaki ateşte koyulaşana kadar pişirin.
* Kaselere boşaltarak soğumaya bırakın.
* Şeftali veya armut kompostosunu süzgeçten süzün ve soğumuş olan pudinglerin üzerine yerleştirin.
* Dağ çileği marmelatı ile garnitür yapın.
* Buzdolabında iyice soğuduktan sonra servis yapın.
Hazırlanışı
* Çikolatayı bir kaba koyarak eritin ve önceden kaynatmış olduğunuz sütü erimiş çikolataya ekleyerek iyice karıştırın.
* Başka bir kapta pirinç ununu az miktar soğuk suyla karıştırarak ezin ve bunu azar azar sıcak çikolatalı ekleyin.
* Pirinç ununun top top olmaması için devamlı olarak karıştırın.
* Bu karışımı ateşe koyup şekerini de ekledikten sonra orta ısıdaki ateşte koyulaşana kadar pişirin.
* Kaselere boşaltarak soğumaya bırakın.
* Şeftali veya armut kompostosunu süzgeçten süzün ve soğumuş olan pudinglerin üzerine yerleştirin.
* Dağ çileği marmelatı ile garnitür yapın.
* Buzdolabında iyice soğuduktan sonra servis yapın.
4 Çorba kaşığı şeker
2 Su bardağı süt
2 Çorba kaşığı pirinç unu
1 Kavanoz şeftali veye armut kompostosu
Biraz dağ çileği reçeli veya marmelatı
Hazırlanışı
* Çikolatayı bir kaba koyarak eritin ve önceden kaynatmış olduğunuz sütü erimiş çikolataya ekleyerek iyice karıştırın.
* Başka bir kapta pirinç ununu az miktar soğuk suyla karıştırarak ezin ve bunu azar azar sıcak çikolatalı ekleyin.
* Pirinç ununun top top olmaması için devamlı olarak karıştırın.
* Bu karışımı ateşe koyup şekerini de ekledikten sonra orta ısıdaki ateşte koyulaşana kadar pişirin.
* Kaselere boşaltarak soğumaya bırakın.
* Şeftali veya armut kompostosunu süzgeçten süzün ve soğumuş olan pudinglerin üzerine yerleştirin.
* Dağ çileği marmelatı ile garnitür yapın.
* Buzdolabında iyice soğuduktan sonra servis yapın.
Hazırlanışı
* Çikolatayı bir kaba koyarak eritin ve önceden kaynatmış olduğunuz sütü erimiş çikolataya ekleyerek iyice karıştırın.
* Başka bir kapta pirinç ununu az miktar soğuk suyla karıştırarak ezin ve bunu azar azar sıcak çikolatalı ekleyin.
* Pirinç ununun top top olmaması için devamlı olarak karıştırın.
* Bu karışımı ateşe koyup şekerini de ekledikten sonra orta ısıdaki ateşte koyulaşana kadar pişirin.
* Kaselere boşaltarak soğumaya bırakın.
* Şeftali veya armut kompostosunu süzgeçten süzün ve soğumuş olan pudinglerin üzerine yerleştirin.
* Dağ çileği marmelatı ile garnitür yapın.
* Buzdolabında iyice soğuduktan sonra servis yapın.