03-13-2009, Saat: 09:16 PM
[SIZE=4][b]Kalbimi umuda vurdum.Gökyüzünde gezinen meleklerin ellerini buldum.Hırçın dalgalara savurdum kendimi [/b]
[b] Kırıldım… [/b]
[b] Kırıldıkça ağladı gözlerim.Ağladıkça ağardı saçlarım.Sessiz türküler söyledim.Sessiz ve sensiz.Uyuyamadı gözlerim.Bir kabusa arka çıktı,gidenlerin ardına saldığım harfler..Bir kabusa arka çıktı,gidenlerin ardına saldığım harfler.İhanetlere güldüm…Kalbime güldüm… [/b]
[b] Kalbimi gözyaşına gömdüm… [/b]
[b]Kalbimi gözlerine vurdum. Dertlerime merhem buldum. Dolaştığım çöllerde kayboldum.Kendimi vahalara savurdum.Savruldukça yandı dudaklarım.Sana hiç hasret söyleyemedim.Hiç açamadım kalbime gözlerinin nakşettiklerini.
Seni kendim bile bilmeden sevdim [/b]
[b] Kalbimi sabra gömdüm…Sevgilim… [/b]
[SIZE=5][b] Kalbimi sana vurdum… [/b]
[b] Ben’i buldum… [/b]
[b] Kalbimi sana gömdüm..[/b] [/SIZE]
[/SIZE][b] Kırıldım… [/b]
[b] Kırıldıkça ağladı gözlerim.Ağladıkça ağardı saçlarım.Sessiz türküler söyledim.Sessiz ve sensiz.Uyuyamadı gözlerim.Bir kabusa arka çıktı,gidenlerin ardına saldığım harfler..Bir kabusa arka çıktı,gidenlerin ardına saldığım harfler.İhanetlere güldüm…Kalbime güldüm… [/b]
[b] Kalbimi gözyaşına gömdüm… [/b]
[b]Kalbimi gözlerine vurdum. Dertlerime merhem buldum. Dolaştığım çöllerde kayboldum.Kendimi vahalara savurdum.Savruldukça yandı dudaklarım.Sana hiç hasret söyleyemedim.Hiç açamadım kalbime gözlerinin nakşettiklerini.
Seni kendim bile bilmeden sevdim [/b]
[b] Kalbimi sabra gömdüm…Sevgilim… [/b]
[SIZE=5][b] Kalbimi sana vurdum… [/b]
[b] Ben’i buldum… [/b]
[b] Kalbimi sana gömdüm..[/b] [/SIZE]