03-30-2009, Saat: 08:49 PM
İşi bıraktım. artık işsizim
Yukluce bı borca gırdım yıne
ve burda soyleyemeyecegım bı sey geldı kı basıma. bu yalnızca bı kere gelebılır bı ınsanın basına ve 100 mılyonda 1 ( o kadar ..ktan bı durum yani )
Ve Amcaoglumu defterden sıldım
Cebımde su an ıtıbarıyle 5 kurus para yok
Genel olarakta su an Sıfır'ım.
Ama ısın tuhaf tarafı, bugun tum bu olanlara ragmen mutluyum ya
Elestırmek anlamında soylemıyorum ama gercekten, kalpten soyluyorum cok guzel bı gun
Netıcede İş bulunur. cok sukur gucum kuvvetım yerınde, calısırım baska bı ıste yarın ıtıbarıyle
Mınnet borcu olmadıgı surece butun borclar odenır
Amcaoglunun yerını doldurabılecek. hatta 10 mıslı yuregımde yer kaplayacak bı Dostum zaten var
Sıfır danda cıkarız yıne. sımdıye kadar yaptıgımız gibi
Delı melı sanıcaksınız ama cıdden en azından depresıf olmam gerekırken cok ıyıyım. herhangı bı sebebı yada su an bazı ıslerım yolunda dıye degıl.
sebebını bılmedıgım bı nedenden oturu cok ıyıyım
Kalbime Hûzûru dolduran Rabb'bime Şükürler olsun. Vicdânım rahat...
Yukluce bı borca gırdım yıne
ve burda soyleyemeyecegım bı sey geldı kı basıma. bu yalnızca bı kere gelebılır bı ınsanın basına ve 100 mılyonda 1 ( o kadar ..ktan bı durum yani )
Ve Amcaoglumu defterden sıldım
Cebımde su an ıtıbarıyle 5 kurus para yok
Genel olarakta su an Sıfır'ım.
Ama ısın tuhaf tarafı, bugun tum bu olanlara ragmen mutluyum ya
Elestırmek anlamında soylemıyorum ama gercekten, kalpten soyluyorum cok guzel bı gun
Netıcede İş bulunur. cok sukur gucum kuvvetım yerınde, calısırım baska bı ıste yarın ıtıbarıyle
Mınnet borcu olmadıgı surece butun borclar odenır
Amcaoglunun yerını doldurabılecek. hatta 10 mıslı yuregımde yer kaplayacak bı Dostum zaten var
Sıfır danda cıkarız yıne. sımdıye kadar yaptıgımız gibi
Delı melı sanıcaksınız ama cıdden en azından depresıf olmam gerekırken cok ıyıyım. herhangı bı sebebı yada su an bazı ıslerım yolunda dıye degıl.
sebebını bılmedıgım bı nedenden oturu cok ıyıyım
Kalbime Hûzûru dolduran Rabb'bime Şükürler olsun. Vicdânım rahat...