05-03-2009, Saat: 12:27 AM
05-03-2009, Saat: 12:27 AM
05-03-2009, Saat: 12:31 AM
o aLtta ortadaki eski fotograf
neyse hoşgeLdin gökhan iyi forumLar
neyse hoşgeLdin gökhan iyi forumLar
05-03-2009, Saat: 12:33 AM
aşkoo yakıyosun
05-03-2009, Saat: 12:33 AM
nOlmuş Esqiyse Hıh!
Üstünde Oynama yaßnca yheNi oLdu İşte saqoL H.ßuldum
Üstünde Oynama yaßnca yheNi oLdu İşte saqoL H.ßuldum
05-03-2009, Saat: 12:34 AM
rapunzel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşkoo yakıyosun
saqoL Pipeqim xD
05-03-2009, Saat: 01:43 AM
Podyuma Cıkarken , Ayagını SıLseydın Nıtekım YerLer Kaygan KaymasınLar..:
Bu Arada Turkıyede Turk oLarak Yasıyosun Turkce Konusuyosun Turkce Yazamıyosun.. umarım Yaptıgın SaygısızLıgın Ve yanLısın Farkındasındır. Burda Konusmak kızLara Yavsamaya veya Pıpegım Demeye Benzemez helekı Vatan Gorevını yapmıs Bırıne Hıc yakısmaz..
Umarım kırıLmazsın KırıLırsanda Parca TesırLı TeseLLırLer DınLe.. Nı Tekım Turkce Yazım Ve konusmak konusunda ToLeransım Yoktur..
Iyı GunLer..
Bu Arada Turkıyede Turk oLarak Yasıyosun Turkce Konusuyosun Turkce Yazamıyosun.. umarım Yaptıgın SaygısızLıgın Ve yanLısın Farkındasındır. Burda Konusmak kızLara Yavsamaya veya Pıpegım Demeye Benzemez helekı Vatan Gorevını yapmıs Bırıne Hıc yakısmaz..
Umarım kırıLmazsın KırıLırsanda Parca TesırLı TeseLLırLer DınLe.. Nı Tekım Turkce Yazım Ve konusmak konusunda ToLeransım Yoktur..
Iyı GunLer..
05-03-2009, Saat: 09:47 AM
ALLAH Sahibine BagışLasın..
+
Tekrar'dan 'HoşgeLdin..'
+
Tekrar'dan 'HoşgeLdin..'
05-03-2009, Saat: 02:56 PM
Ooo kımler gelmis
Hoş fotolar..;
Allah sevdiklerine bagışlasın
Hoş fotolar..;
Allah sevdiklerine bagışlasın
05-03-2009, Saat: 06:05 PM
EndLess Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Podyuma Cıkarken , Ayagını SıLseydın Nıtekım YerLer Kaygan KaymasınLar..:
Iyı GunLer..
Bu Arada Turkıyede Turk oLarak Yasıyosun Turkce Konusuyosun Turkce Yazamıyosun.. umarım Yaptıgın SaygısızLıgın Ve yanLısın Farkındasındır
Valla Bunları Yazdığın İçin Teşekkür Ederim.!
Bende Şunu Söylim ;
Yeri Geldiğinde Türkçeyi Virgül Hatası Olmadan
Yeri Geldiğinde Türkçeyi Virgül Koymadan Yazarım
Umarım Burada Demek İstediğimi Anladın.
Burda Konusmak kızLara Yavsamaya veya Pıpegım Demeye Benzemez helekı Vatan Gorevını yapmıs Bırıne Hıc yakısmaz..
Sanırım Beni Tanımıyorsun Yada Tanıyorsun Hatalarımı Düzeltmeye Çalışıyorsun
Ama Bak Ne Demişsin Vatani Görevini Yapmış Birine Ben Bu Yaşıma Kadar Kimseden Ders Almadım . Belkide Almak İstemedim . Ama Herşey İyi Güzel. ''kızLara Yavsamaya''Bu Sözüne Biraz Dikkat Ederek Yazsaydın Umarım Bende Sana Burada Bazı Kullandığın Sözcüklere Açıklık Getirmeyim.
'' Saol Kardeşim Bundan Sonra Dikkat Ederim'' Gibilerinden Kelimeler Kullanırdım.
Umarım kırıLmazsın KırıLırsanda Parca TesırLı TeseLLırLer DınLe.. Nı Tekım Turkce Yazım Ve konusmak konusunda ToLeransım Yoktur
Umarım kırıLmazsın KırıLırsanda Parca TesırLı TeseLLırLer DınLe
Bunları Ciddilikle Yazıyorsan Nitekim Sonunda Espri (sanımca) Getirmene Gerek Yok.!
Tekım Turkce Yazım Ve konusmak konusunda ToLeransım Yoktur
Tolaransın Yoksa Başkaların Konuşmalarına Yada Ne Bilim Oyuna Buyuna Karışmıyacaksın.! Nedenini Sorarsanda Burası Özgür Bir Forum Sitesi Kurallarda Türkçemizi Katletmiyelim Katletmek Ban Sebebidir V.s Buna Benzer Bir Madde Yer Almıyor.!
Umarım Sende Kırılmamışsındır.!
05-03-2009, Saat: 06:06 PM
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ALLAH Sahibine BagışLasın..
+
Tekrar'dan 'HoşgeLdin..'
Hoşbuldum Teşekkürler