Lise 2ye geçtiğimde sınıflr arasnda karma olmuştu. Yeni sınıfımla hiç anlaşamdm.Çoğunu sevemedim sınıftakilerin onlarda aynı şekilde. Halbuki ben insanlarla çok ii geçinirim (İNSANLARLA
) her yıl bitsin die dua ettiğim lise artık bitti ve ben o ınıftan ayrılırken hiç ummadığım bi buruklukla ayrıldım 
hiç böyle olacagını tahmin etmemiştim...
İlginc :tolga:
Belkide sevmistin ama farkında değildin

Canım kardeşim ilginç ama sevmiş olmalısın ama farkında değildin o sevginin neyse herşey gönlünce olsun.
deli yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Canım kardeşim ilginç ama sevmiş olmalısın ama farkında değildin o sevginin neyse herşey gönlünce olsun.
36kişi içinden 15kdrı hariç günahımı isteseler 5taksitle vereceğim insanlar nelerini sewicem 

Ben demiştim ama
Demedim mi İbrahim ?
Okul çağı başkadır arar insan diye

Sinifdakiler için deqilde qaliba senin tuhaflasman okulunu birakmak ve o yinede sevdigin 15 kisiden uzak kalmak
Artik liseli deilde Uni'li olmak

miley17:
yha insan bazen en sefmediqi arkadaşını bile özleyebilioo....yane özlemen çok doqal demekkie sefmişisnn...(:...insanlar zaten bişeyi kaybettiklerinde deqerini anlıyo...(:
ѕαкℓıмѕıη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sinifdakiler için deqilde qaliba senin tuhaflasman okulunu birakmak ve o yinede sevdigin 15 kisiden uzak kalmak
Artik liseli deilde Uni'li olmak
miley17:
okulu özliycem haklısn galiba ablacım....
Aynen .. :S
Bitiyo resmen ya =/
Sevmedklerme bile bakıyorum şöyle bi,
Çok özlerm be : (